Verhogen led-lampen de elektriciteitsrekening?

Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Dus zal uw elektriciteitsrekening stijgen zodra u LED's gaat gebruiken?. Schakel het gewoon uit of dim het langzaam tot een helderheid van ongeveer 25 procent.

Dit soort lampen verandert niet zoveel als hun meer gebruikelijke tegenhangers. LED-lampen zijn gemaakt om extreem energiezuinig te zijn. Ze kunnen ook worden geïnstalleerd met of zonder schakelaar om de hoeveelheid licht die ze uitstralen aan te passen. Elke LED kan aanzienlijk minder energie per watt verbruiken dan een traditionele gloeilamp.

Dus niet, ze verhogen je elektriciteitsrekening niet. LED-lichtpanelen worden doorgaans ingedeeld in drie verschillende modellen, de vier belangrijkste zijn T5 (5W), T7 (7W) en CFL (13W), u vindt ook een hoogrendement model UL20C, waardoor het gemiddelde LED-gebruik minder dan 30W is. Volgens ISO 22681-6 zijn er enkele soorten LED-lampen die een halogeenlichtbron als primaire lichtbron bevatten, waardoor ze halogeendaglichtlampen, halogeengloeilampen, halogeen HID-lampen, halogeen gloeilampen en halogeen HPS-lampen zijn. Met LED's zorgt verlichting meestal voor meerdere uren verlichting op elk van deze kleine strips en elke LED is slechts 2 watt.

Met deze efficiëntie krijgt u veel meer helderheid en een lange levensduur. Een van de belangrijkste factoren in de kosten van led-verlichting is hun aard, die goedkoper is dan andere opties. Dat komt omdat LED's niet veel onderhoud nodig hebben. LED-lampen zijn relatief eenvoudig te bedienen en hoeven niet te worden gewijzigd of geüpgraded.

Overschakelen van gloeilampen naar LED-lampen kan een merkbare impact hebben op uw energierekening omdat ze aanzienlijk minder energie verbruiken. Gemiddeld zijn gloeilampen ongeveer 5x duurder in gebruik dan LED-lampen. Een van de meest voorkomende tips die u zult zien om uw elektriciteitsrekening te verlagen, is zelfs het overschakelen van het type lamp dat u gebruikt van gloeilamp naar LED. Talrijke publicaties promoten deze energiebesparende tip, waaronder online artikelen van het ministerie van Energie.

Gloeilampen, ook wel verwarmde gloeidraad- of hete draadlampen genoemd, zijn vergelijkbaar gebleven met het Edison-ontwerp dat eind 1800 werd ontdekt, hoewel onderzoek naar verwarmde draad om licht te produceren al eind 1700 is geregistreerd. Op dit moment zijn LED-lichttypen onderverdeeld in verschillende typen, zoals warm wit, warm kleurenlicht, warme kleur, warm wit met kleurtemperatuur van 5000k, rood, wit warm licht en blauw koel licht. Dimbare led-lampen geven u de mogelijkheid om het helderheidsniveau te wijzigen met een druk op de knop of op een bepaald tijdstip. Een groot voordeel van LED is dat u het exacte spectrum kunt krijgen dat u wilt en dat de beste fabrikanten hun lampen hebben afgestemd op het perfecte spectrum voor plantengroei.

Het aantal uren dat het licht brandt is iets dat u moet weten, maar als u probeert in te schatten hoeveel het u gaat kosten om het licht te laten werken en nog niet zeker weet hoe lang het zal werken, gebruik dan de volgende cijfers. De efficiëntie van de lampen zorgt er niet alleen voor dat de LED-lampen langer meegaan, ze blijven ook veel koeler omdat het grootste deel van de energie die naar het licht wordt gestuurd, wordt omgezet in lichtenergie, terwijl slechts 5% als de energie wordt omgezet in warmte. Om u te laten zien hoe dit werkt, hebben we een overzicht gegeven van enkele belangrijke verschillen tussen gloeilampen en LED-verlichting. Met een weerstand tegen de effecten van temperatuur zijn LED's ook een geweldige optie geworden voor buitenverlichting.

De meest efficiënte lampen die momenteel op de markt zijn, zijn lampen die COB-LED's gebruiken en lampen die kwantumborden gebruiken. Dus hoewel bekend is dat een LED 90% koeler is dan een gloeilamp in het idee dat energie tijdens bedrijf wordt omgezet in warmte, is de hoeveelheid benodigde energie slechts 10% van de energie die nodig is in een gloeilamp. Als je het niet erg vindt om wat meer te betalen, is Horticulture Lighting Group het bedrijf dat de kwantumbordstijl van licht populair heeft gemaakt. Omdat deze LED-kammen zo weinig stroom verbruiken en niet veel warmte produceren, zijn deze veel veiliger dan een traditionele gloeilamp.

.