Verhogen led-lampen de elektriciteitsrekening?

Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Simpel gezegd, ja, als u meer stripverlichting op een circuit aansluit, verhoogt u het elektriciteitsverbruik. Het vermogen wordt gemeten in verbruik per meter, dus hoe meer meters je toevoegt, hoe meer je verbruikt.

LED-lampen zijn gemaakt om extreem energiezuinig te zijn. Ze kunnen ook worden geïnstalleerd met of zonder schakelaar om de hoeveelheid licht die ze uitstralen aan te passen. Elke LED kan aanzienlijk minder energie per watt verbruiken dan een traditionele gloeilamp. Dus niet, ze verhogen je elektriciteitsrekening niet.

Dimbare led-lampen geven u de mogelijkheid om het helderheidsniveau te wijzigen met een druk op de knop of op een bepaald tijdstip. Met LED's zorgt verlichting meestal voor meerdere uren verlichting op elk van deze kleine strips en elke LED is slechts 2 watt. Dit betekent dat LED-lampen tot 10 jaar meegaan, terwijl gloeilampen binnen zes maanden of minder kunnen doorbranden. Op dit moment zijn LED-lichttypen onderverdeeld in verschillende typen, zoals warm wit, warm kleurenlicht, warme kleur, warm wit met kleurtemperatuur van 5000k, rood, wit warm licht en blauw koel licht.

Omdat het wattage van een gloeilamp 80-90% meer is dan het LED-wattage, kunnen de kosten voor het voeden van een gloeilamp tot 90x hoger zijn dan het voeden van een LED. Bij het vergelijken van kerstversieringen voor buiten gebruikt de typische lichtgebruiker 1 tot 3 kransen, een slinger en in totaal ongeveer 10 snaren om hun buitenbomen in te pakken. Degenen die zwaar versieren met Kerstmis, bekleden vaak het dak en rijden weg met kerstverlichting, voegen een krans toe aan de voordeur, schetsen de loopbrug met verlichte bomen en wikkelen ook een tot twee bomen met lichten. Langere striplengtes kosten meer dan kortere strips, en extra functies van LED-lampen, zoals de mogelijkheid om de lichtkleur te dimmen of te veranderen, kunnen ook de kosten verhogen.

Het beste LED-lichttype voor thuis of op kantoor is warm wit, maar warmwitte lichten kunnen vermoeide ogen veroorzaken als ze te lang worden gebruikt. Om deze kamer voldoende te verlichten, gebruikt u een LED-lamp van 18W, of een 23W CFL-lamp, of een 36W TL-buis, of een 100W gloeilamp. Hoewel de initiële kosten hoger kunnen zijn, kosten LED-striplampen aanzienlijk minder dan gloeilampen, CFL- en halogeenlampen, en u moet weten waarom. Ik heb een artikel over het onderwerp slimme verlichting en het energieverbruik ervan terwijl het licht uit is, aangezien je het hebt over op afstand bediende LED-strips, neem ik aan dat ze slim zijn, dus bekijk het hier.

Omdat de grootte van de lamp de hoeveelheid geproduceerde en verloren warmte bepaalt, is meer energie nodig en traditionele lampen om voldoende licht te leveren. Tegenwoordig kunnen LED-lampen worden gekocht in hetzelfde wattage als traditionele lampen, maar het werkelijke wattage dat wordt gebruikt om de LED's van stroom te voorzien, is aanzienlijk minder. Omdat deze LED-kammen zo weinig stroom verbruiken en niet veel warmte produceren, zijn deze veel veiliger dan een traditionele gloeilamp.