Lopen led-lampen op de elektriciteitsrekening?

Simpel gezegd, ja, als u meer stripverlichting op een circuit aansluit, verhoogt u het elektriciteitsverbruik. Het vermogen wordt gemeten in verbruik per meter, dus hoe meer meters je toevoegt, hoe meer je verbruikt. LED-stripverlichting verbruikt niet veel elektriciteit. Deze striplampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele gloeilampen.

Over het algemeen laten ze een goedkopere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk achter vanwege hun energiezuinige ontwerp. Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. LED-lampen zijn gemaakt om extreem energiezuinig te zijn.

Ze kunnen ook worden geïnstalleerd met of zonder schakelaar om de hoeveelheid licht die ze uitstralen aan te passen. Elke LED kan aanzienlijk minder energie per watt verbruiken dan een traditionele gloeilamp. Dus niet, ze verhogen je elektriciteitsrekening niet. Naast de energie-efficiëntie en het milieuvriendelijke ontwerp dat ik al heb besproken, zorgen LED-lampen ook voor een meer aanpasbaar en gepersonaliseerd kleursysteem voor de verlichting van uw kamers.

Gewone gloeilampen zetten slechts 10-20% van de totale hoeveelheid energie die ze verbruiken om in licht, terwijl LED's meer dan 90% omzetten. Dit is een inefficiënte manier om licht te creëren, aangezien 90% van de gebruikte elektriciteit wordt omgezet in warmte en slechts 10% in licht wordt omgezet. Hoewel er aanzienlijke variaties zijn in de hoeveelheid elektriciteit die een individueel LED-striplicht zal verbruiken, zijn ze over het algemeen energiezuiniger, kosteneffectiever en voordeliger voor de gemiddelde consument dan traditionele verlichtingsbronnen. Met LED's zorgt verlichting meestal voor meerdere uren verlichting op elk van deze kleine strips en elke LED is slechts 2 watt.

Omdat deze LED-kammen zo weinig stroom verbruiken en niet veel warmte produceren, zijn deze veel veiliger dan een traditionele gloeilamp. Bovendien bieden LED-stripverlichting andere voordelen, zoals een kleinere ecologische voetafdruk, meer maatwerk en positieve effecten op de stemming en gezondheid. Sommige LED-striplampen verbruiken meer elektriciteit dan traditionele gloeilampen, terwijl andere minder elektriciteit verbruiken. Dimbare led-lampen geven u de mogelijkheid om het helderheidsniveau te wijzigen met een druk op de knop of op een bepaald tijdstip.

In de afgelopen jaren zijn LED-stripverlichting een populaire en zeer gewilde keuze geworden voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvolle manier om hun huis te verlichten. Een van de belangrijkste factoren in de kosten van led-verlichting is hun aard, die goedkoper is dan andere opties. LED's zijn kleine, energiezuinige lampen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, waaronder het verlichten van huizen, bedrijven en andere ruimtes. LED-stripverlichting verbruikt slechts een fractie van de energie die gloeilampen en fluorescentielampen verbruiken, wat betekent dat u geld bespaart op uw elektriciteitsrekening door over te schakelen op LED's.

Als gevolg hiervan hebben LED-striplampen aanzienlijk minder elektriciteit nodig om dezelfde hoeveelheid licht te produceren als fluorescerende of gloeilampen. De meest populaire manier om LED-stripverlichting te installeren, is door bestaande fluorescerende verlichtingsarmaturen om te zetten. Bovendien hebben striplampen met LED-verlichting een hogere algehele verlichtingskwaliteit dan standaardalternatieven.