Trekken led-lampen veel elektriciteit aan?

Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Simpel gezegd, ja, als u meer stripverlichting op een circuit aansluit, verhoogt u het elektriciteitsverbruik. Het vermogen wordt gemeten in verbruik per meter, dus hoe meer meters je toevoegt, hoe meer je verbruikt.

LED-strips zijn zeer efficiënt en verbruiken minder elektriciteit dan gloeilampen, halogeen- en fluorescentielampen. Tegenwoordig worden LED-lampen veel gebruikt vanwege de hoge efficiëntie, het lage stroomverbruik en de goede lichtopbrengst. Hierdoor zijn LED's waardevoller dan gloeilampen. Er is nu een breed scala aan kleuren beschikbaar in LED-verlichting, waardoor het voor mensen gemakkelijker wordt om hun huizen en kantoren te versieren.

Een krachtige LED-kweeklamp verbruikt veel elektriciteit. Maar het gebruikt minder dan andere vormen van licht die je dezelfde output geven. Dit is een inefficiënte manier om licht te creëren, aangezien 90% van de gebruikte elektriciteit wordt omgezet in warmte en slechts 10% in licht wordt omgezet. We hebben dus vastgesteld dat een LED-lamp niet veel elektriciteit verbruikt in vergelijking met oudere technologieën.

Om de conversie naar LED's of een andere energiezuinige verlichting te maken, kijk naar de lumenoutput van de lamp in plaats van naar het wattage van de gloeilamp. Ga voor het helderste LED-licht of de LED-lamp met het hoogste lumen in uw huis niet verder dan de 5000 Lumen LED-lamp van Phillips. In koude klimaten moet u mogelijk uw kweekruimte verwarmen, als u LED-verlichting voor de tuinbouw gebruikt, omdat u de warmte van de HID-lampen verliest. Bovendien besparen LED-paneellampen energie, zijn ze vriendelijk voor het milieu, hebben ze een lage warmteafgifte en vereisen ze geen onderhoud.

Om deze kamer voldoende te verlichten, gebruikt u een LED-lamp van 18W, of een 23W CFL-lamp, of een 36W TL-buis, of een 100W gloeilamp. De sleutel is om een LED-groeilicht te krijgen die eigenlijk het ideale spectrum voor planten heeft, terwijl het ook zeer efficiënt is. Maar heeft een enkele LED-striplamp een hoog energieverbruik? Het is vrij duidelijk dat dit niet het geval is, en er zijn een van de meest energiezuinige soorten licht die u in uw huis kunt installeren. Het aantal uren dat het licht brandt is iets dat u moet weten, maar als u probeert in te schatten hoeveel het u gaat kosten om het licht te laten werken en nog niet zeker weet hoe lang het zal werken, gebruik dan de volgende cijfers.

Omdat ze kunnen worden gebruikt om nepplafonds en de primaire werkruimte te verlichten, zijn LED-paneelverlichting ideaal voor kantoren van elke omvang. Verlichting is in de loop van de tijd geëvolueerd, van eenvoudige lichtbronnen tot bronnen die geluidsgolven kunnen detecteren en zelfs degenen die bacteriën kunnen doden (ja, dit is echt). De meest efficiënte lampen die momenteel op de markt zijn, zijn lampen die COB-LED's gebruiken en lampen die kwantumborden gebruiken. In vergelijking met TL-buislampen zijn LED-lampen kosteneffectiever, milieuvriendelijker, minder warmteproducerend en minder arbeidsintensief om te onderhouden.

Daarom is wattage niet langer een betrouwbare indicator voor de lichtopbrengst als het gaat om LED's of andere energiezuinige lampen.