Hoeveel kost het om een led-schemering naar het ochtendlicht te laten lopen?

Er zijn geen kosten verbonden aan het installeren van een schemering tot dageraad licht op een bestaande paal met een beschikbare stroombron en is goedgekeurd door (SREC). Deze gloeilampen worden erg populair vanwege hun energiebesparing en levensduur, maar ze kosten meer dan een gloeilamp. Een „normale gloeilamp” kost ongeveer 0,75 cent per uur, en LED's of CFL's kosten slechts een zesde daarvan - dus de lichten aan laten ('s nachts of terwijl je overdag aan het werk bent, zeg dat beide ongeveer 8 uur zijn) kost je ongeveer 6 cent voor een normaal licht en iets meer dan 1 cent voor moderne lampen. LED-lampen gaan aanzienlijk langer mee dan gloeilampen, wat grote besparingen betekent omdat u niet elk jaar of twee gloeilampen hoeft te vervangen.

Een gemiddelde LED-lamp die het equivalent van de 60w gloeilamp produceert, verbruikt ongeveer 8-9 watt. Het aantal lampen dat je hebt, het soort lampen dat je hebt, en de kosten van elektriciteit van je exacte nutsbedrijf spelen allemaal een rol. De meeste lichten van zonsopgang tot zonsondergang worden de hele nacht geactiveerd, maar de bewegingsgeactiveerde lichten blijven niet zo lang branden (afhankelijk van je instellingen). Dit is niet zo eenvoudig in te schatten, aangezien gloeilampen 6 maanden tot meerdere jaren meegaan, maar het is duidelijk dat een LED- of CFL-lamp zichzelf gedurende een leven puur terugbetaalt aan besparingen op vervangingskosten.

Hoewel het wattage van LED-lampen varieert, is het altijd een efficiëntere optie als het gaat om verlichting in vergelijking met zijn gloeilampen en CFL-tegenhangers. Ontdek hoeveel elektriciteit de verlichtingsarmaturen in uw huis verbruiken en maak ook een schatting van de maandelijkse kosten per verlichtingsarmatuur. Ontdek precies hoeveel het kost om de lichten aan te doen en kijk of het de upgrade naar kostenbesparende LED- of TL-verlichting waard is.