Lopen led-lampjes op je rekening?

Het maakt niet uit hoeveel lampen u toevoegt, ze creëren en gebruiken hun eigen stroom, wat betekent dat ze nooit zullen bijdragen aan uw elektriciteitsrekening. Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Een typische goedkope (60 watt equivalent aan gloeilamp) LED-lamp wordt geadverteerd als 800 lumen, die tot 10.000 uur meegaat bij 10 watt.

Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt. Halogeenlampen verbruiken minder elektriciteit dan gloeilampen, maar meer dan fluorescerende en LED-stripverlichting. Alles kan een tijdje meegaan als je er voor zorgt, maar gloeilampen hebben maar zoveel uren licht. Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verlichtingsopties of als u geld wilt besparen op uw elektriciteitsrekening, zijn energiezuinige LED-stripverlichting misschien de beste optie voor u.

Aangezien de typische spanning voor LED-stripverlichting tussen de 12 en 24 volt ligt, kunt u ervan uitgaan dat uw 48-watt-armatuur ongeveer twee ampère stroom verbruikt wanneer deze is ingeschakeld. Sommige soorten lichtregelingen kosten iets meer dan andere, maar kunnen u op de lange termijn vaak geld besparen omdat LED-strips niet zoveel stroom verbruiken wanneer ze niet actief zijn. Of u nu een kleine ruimte wilt verlichten of een uitgebreid display wilt creëren, LED-stripverlichting is een geweldige optie. Over het algemeen verbruiken LED-striplampen veel minder energie dan oudere soorten verlichting zoals gloeilampen en TL-verlichting.

LED-lichtsnaren hebben een lange weg afgelegd sinds hun introductie en zijn verkrijgbaar in een breed spectrum van levendige kleuren. LED-stripverlichting is een geweldige manier om wat flair en persoonlijkheid aan uw huis toe te voegen, en het is ook een efficiëntere en kosteneffectievere optie dan traditionele verlichtingsopties. De meest populaire manier om LED-stripverlichting te installeren, is door bestaande fluorescerende verlichtingsarmaturen om te zetten. Financieel is het misschien niet de moeite waard om dure LED-lampen te kopen met een aanzienlijk hogere levensduur, terwijl het tegelijkertijd milieuvriendelijker kan zijn.

Over het algemeen is led-verlichting een geweldige optie voor energiebesparing en veel beter dan de oude gloeilampen. Als u al een automatisch lichtsysteem of afstandsbedieningsapparaat in uw huis hebt geïnstalleerd, is het mogelijk dat u dat apparaat kunt gebruiken met uw nieuwe LED-stripverlichtingssysteem. Eerst kwamen de van kleur veranderende slimme lichtstrips van namen als Philips Hue die bedoeld waren om dingen onder je kasten of achter je tv te verlichten.