Maken led-lampen uw factuur hoog?

Het gemiddelde voor de VS is 13 cent per uur. Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Het maakt niet uit hoeveel lampen u toevoegt, ze creëren en gebruiken hun eigen stroom, wat betekent dat ze nooit zullen bijdragen aan uw elektriciteitsrekening.

De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht. De kosten van LED-lampen zijn dramatisch gedaald sinds ze op de markt kwamen en de prijzen zullen naar verwachting verder dalen naarmate er meer producten beschikbaar komen. Dankzij het hoge rendement, waarbij minimale energie wordt omgezet in warmte, verhogen LED-lampen de kamertemperatuur niet. Hoewel vroeger vooral bekend om indicator- en verkeerslichten, LED's in wit licht, zijn algemene verlichtingstoepassingen de meest energiezuinige en zich snel ontwikkelende verlichtingstechnologie van vandaag.

Als u een Griswoldiaans winterwonderland plant, blijf lezen om meer te weten te komen over de kosten en energiebesparingen van LED-lampen en lichtsnaren. Dit betekent dat om dezelfde lichtopbrengst te produceren, een LED-lamp 87-90% efficiënter is dan een gloeilamp. Als u nog steeds gloeilampen gebruikt, is overschakelen op energiezuinige verlichting een van de snelste manieren om uw energierekening te verlagen. Een typische 60 W gloeilamp gaat 1000 uur mee, maar het vergelijkbare 12 W LED-licht kan tot 25.000 uur meegaan.

Om deze kamer voldoende te verlichten, gebruikt u een LED-lamp van 18W, of een 23W CFL-lamp, of een 36W TL-buis, of een 100W gloeilamp. De hoeveelheid licht die wordt geproduceerd staat bekend als een Lumen, en een standaard gloeilamp van 60 Watt produceert ongeveer 750 tot 900 lumen, terwijl een vergelijkbare LED-lamp die slechts 6 tot 8 watt verbruikt dezelfde 750 tot 900 lumen zou produceren. Om te beginnen gaan LED-lampen veel langer mee dan gloeilampen, en ze geven dezelfde hoeveelheid licht af met aanzienlijk minder energie. Lichtgevende diodes, of LED's, worden al jaren gebruikt, van eenvoudige toepassingen zoals het verlichten van de afstandsbediening van uw tv, tot complexe taken zoals het weergeven van het scherm op uw tv.

Dus hoewel bekend is dat een LED 90% koeler is dan een gloeilamp in het idee dat energie tijdens bedrijf wordt omgezet in warmte, is de hoeveelheid benodigde energie slechts 10% van de energie die nodig is in een gloeilamp. LED-lichtsnaren hebben een lange weg afgelegd sinds hun introductie en zijn verkrijgbaar in een breed spectrum van levendige kleuren.