Zijn led-lampen beter voor de elektriciteitsrekening?

LED-lampen zijn zeker goedkoper dan hun tegenhangers. Niet alleen verbruiken LED's minder energie, maar de lampen verbruiken ook efficiënter energie, wat veel geld bespaart. Dus zal uw elektriciteitsrekening stijgen zodra u LED's gaat gebruiken? Overschakelen van gloeilampen naar LED-lampen kan een merkbare impact hebben op uw energierekening omdat ze aanzienlijk minder energie verbruiken. Gloeilampen zijn gemiddeld ongeveer 5x duurder in gebruik dan LED-lampen.

In feite, een van de meest voorkomende tips die u zult zien om uw elektriciteitsrekening te verlagen, is het overschakelen van het type lamp dat u gebruikt van gloeilamp naar LED. Talrijke publicaties promoten deze energiebesparende tip, waaronder online artikelen van het ministerie van Energie. LED's gaan langer mee, maar kosten veel meer, en zijn daarom geschikt als u van plan bent om lang in dat huis te blijven. Als je van plan bent LED-verlichting te gebruiken, zorg er dan voor dat je minstens 8-10 jaar in huis blijft, want zo lang duurt het om de hoofdstad te herstellen, zei Bhakat.

LED-stripverlichting verbruikt niet veel elektriciteit. Deze striplampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele gloeilampen. Over het algemeen laten ze een goedkopere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk achter vanwege hun energiezuinige ontwerp. Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt.

Bovendien bieden LED-stripverlichting andere voordelen, zoals een kleinere ecologische voetafdruk, meer maatwerk en positieve effecten op de stemming en gezondheid. LED's verbruiken veel minder elektriciteit dan gloeilampen, en decoratieve LED-lichtsnaren zoals kerstboomverlichting zijn niet anders. Zoals je zou verwachten, hangt hoe duur een LED-striplamp op de lange termijn is ook af van de hoeveelheid elektriciteit die het verbruikt. LED-verlichting werkt door het grootste deel van zijn energieopbrengst om te zetten in licht in plaats van warmte, terwijl conventionele verlichting een warmte-intensieve benadering gebruikt.

Het gebruik van lampen die niet te veel elektriciteit verbruiken, is voor veel mensen een van de belangrijkste aspecten van verlichting. Vanwege deze verschillende ontwerpfilosofieën kan de prijsklasse voor een LED-striplichtopstelling zeer variabel zijn. Dat gezegd hebbende, als u de helderste striplampen met het hoogste aantal panelen koopt, kunt u mogelijk meer dan 62 watt gebruiken als u het licht op volle kracht laat werken. In werkelijkheid kunt u vaak dezelfde lichtopbrengst krijgen met een 8W LED-lamp, die nog energiezuiniger zal zijn.

Omdat LED's oplichten op basis van de overdracht van ionen door dit halfgeleidermetaal, is er geen overmatige verwarming nodig om licht te creëren. Light emitting diodes (LED's) zijn een soort solid-state verlichting - halfgeleiders die elektriciteit omzetten in licht. Het vervangen van uw buitenverlichting wordt zeer voordelig, waarbij het minimale stroomverbruik dat nodig is om LED's te bedienen de focus is achter het creëren van buitenverlichting op zonne-energie, waar een zonnepaneel energie opvangt die wordt opgeslagen in een kleine batterij in de verlichtingsarmatuur, die de hele nacht kan verlichten. Bovendien hebben striplampen met led-verlichting een hogere algehele verlichtingskwaliteit dan standaard alternatieven.

LED's hebben een extreem lage temperatuuroptie gecreëerd voor vakantielichten, waardoor het risico wordt verkleind dat lichten om uw houten leuning, rond een borgtocht stro of strak om een droge dennenboom worden gewikkeld. Als je buitenverlichting hebt die lang aan blijft staan, kan het gebruik van LED's of CFL's in deze armaturen veel energie besparen.