Wat is het beste led-wattage voor buitenverlichting?

De beste watt voor buitenverlichting is 80 en lager. U kunt lampen van 40 watt gebruiken voor paden, tuinen en andere gebieden op een laag niveau. Het beste wattage voor buitenverlichting is 40 watt en lager. Tot 40 watt is ideaal voor het verlichten van paden, tuinbedden en andere landschapsgebieden.

Landschapsverlichting verwijst naar verlichting die buiten wordt gebruikt. Dit omvat padverlichting, schijnwerpers en meer. De meeste lichten die uw landschap verlichten, worden beschouwd als landschapslichten. Ze doen ook dienst als veiligheidsverlichting en decoratieve verlichting.

En omdat het gebruik varieert van licht tot licht, zal het aantal lumen dat u nodig heeft voor uw landschapsverlichting variëren. Gebruik zonne-verlichting om alle delen van uw buitenruimte te verlichten. De meeste verlichting kan nu op zonne-energie werken. Hierdoor kunt u enkele van de zonnelampen met het hoogste lumen online of bij uw plaatselijke Home Depot vinden.

Het Home Depot heeft landschapsverlichting op zonne-energie, wandlampen op zonne-energie, dekverlichting op zonne-energie, paalverlichting op zonne-energie en slingers op zonne-energie. Zonnespotlichten en zonne-werklampen zijn momenteel de helderste zonne-lampen op de markt. Het wordt aanbevolen om te kijken naar verlichtingsarmaturen die lampen van 40 tot 80 watt bevatten. Gelukkig is dit het meest voorkomende assortiment voor landschapsverlichting, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn.

Dit lichtniveau beperkt ook de lichtvervuiling veroorzaakt door uw landschap. Voor uw buitenverlichtingssystemen waar kleuren essentieel zijn, moet u naast het wattage van buitenverlichting rekening houden met CRI. Lampen met gemiddeld wattage zijn een populaire keuze voor buitenverlichting omdat ze een helderder licht geven dan lampen met een laag wattage zonder zo hard te zijn als lampen met een hoog wattage. Deze lampen zijn energiezuiniger dan de typische gloeilamp, en worden vaak net zo vaak binnenshuis als buiten gebruikt.

Wandpakketlampen worden geïnstalleerd om paden te verlichten, terwijl gebiedsverlichting is gemaakt om grotere gebieden zoals parkeerplaatsen en hele werven te verlichten. Vaker wel dan niet, zijn de lampen die voor een terras worden gebruikt snaarlampen, buitenwandlampen, postlichten of hanglampen voor buiten. Dus hoeveel lumen heb je nodig voor buitenverlichting? Het antwoord hangt af van waar je de lichten plaatst en hoe helder ze moeten zijn. Nogmaals, het aanbevolen wattage voor uw buitenverlichting hangt af van uw specifieke behoeften, zoals landschapsvereisten.

CRI is het vermogen van een buitenverlichtingssysteem om kleuren te reproduceren op verschillende objecten die ze verlichten. De hoeveelheid lumen die je nodig hebt voor je buitenverlichting hangt dus echt af van het soort buitenverlichting dat je wilt.