Verbruikt het laten van led-verlichting veel elektriciteit?

Niet alleen verbruiken LED's minder energie, maar de lampen verbruiken ook efficiënter energie, wat veel geld bespaart. De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht. LED-stripverlichting verbruikt niet veel elektriciteit. Deze striplampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele gloeilampen.

Over het algemeen laten ze een goedkopere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk achter vanwege hun energiezuinige ontwerp. Ondanks mythen die je misschien hebt gehoord, verbruikt het aan- en uitzetten van je lichten niet meer elektriciteit dan je lichten aan laten. Hoewel halogenen efficiënter zijn dan traditionele gloeilampen, gebruiken ze dezelfde technologie en zijn ze veel minder efficiënt dan CFL's en LED's. Daarom is het het beste om deze lichten uit te schakelen wanneer ze niet nodig zijn.

De meeste LED's worden geleverd in configuraties van 4 of 8 W, dus een LED-lamp van 40 W past op panelen van 40-50 W. Meestal zijn de twee modules verbonden door een doos die je over een fluorescerend paneel kunt monteren en het geeft goed licht voor een bureaulamp. Hoewel LED-striplampen zeer energiezuinig zijn, verliest u nog steeds ongeveer 30 tot 50 procent aan stroomverbruik tijdens het gebruik van deze lampen en bij volledig stroomverbruik is er wat afval in de vorm van warmte. Aangezien dit afval met tussenpozen is en je het meestal alleen op het heetste moment van de dag ziet, terwijl de lichten daadwerkelijk aan zijn, is dit geen groot probleem.

Light Emitting Diodes, of kortweg LED's, zijn de meest efficiënte lampen die u kunt gebruiken voor huisverlichting. Als u eenmaal hebt besloten dat LED-stripverlichting de investering waard is, moet u nog steeds een specifiek product voor uw huis kiezen. Een eenvoudige tip voor elektriciteitsbesparing is om vijf van de meest gebruikte verlichtingsarmaturen in uw huis te vervangen door lampen met de ENERGY STAR-certificering voor energiebesparende verlichting. Dit wattage is sterk afhankelijk van het specifieke product, omdat meer energiebewuste striplampen zeer weinig elektriciteit nodig hebben, terwijl heldere, volledig uitgeruste lampen bijna evenveel elektriciteit kunnen verbruiken als een conventionele lamp.

Hoewel CFL's deze kleine stroomstoot nodig hebben om op te lichten, neemt dit de energiebesparing van het uitschakelen van de lichten niet teniet. Gloeilampen moeten worden uitgeschakeld wanneer ze niet nodig zijn, omdat ze het minst efficiënte type verlichting zijn. Nu we hebben vastgesteld dat led-verlichting buitengewoon energiezuiniger is dan traditionele verlichting, wil ik de voordelen uiteenzetten die stripverlichting met een LED-ontwerp u kan bieden. Volgens ISO 22681-6 zijn er enkele soorten LED-lampen die een halogeenlichtbron als primaire lichtbron bevatten, waardoor ze halogeendaglichtlampen, halogeengloeilampen, halogeen HID-lampen, halogeen gloeilampen en halogeen HPS-lampen zijn.

Vanwege deze verschillende ontwerpfilosofieën kan de prijsklasse voor een LED-striplichtopstelling zeer variabel zijn. Vervolgens geef ik u een concreter idee van hoe de marktprijs eruitziet voor verschillende soorten LED-stripverlichting en hoeveel u eraan kunt uitgeven wanneer het tijd is om uw elektriciteitsrekening te betalen. Als de lichten in elke kamer branden, weet je dat bezorgdheid over de energie die wordt gebruikt door een lampje dat blijft branden waarschijnlijk niet een van hun grootste zorgen is. Naast het handmatig uitschakelen van uw lichten, kunt u overwegen om sensoren, timers en andere automatische lichtregelaars te gebruiken.

Bovendien bieden LED-stripverlichting andere voordelen, zoals een kleinere ecologische voetafdruk, meer maatwerk en positieve effecten op de stemming en gezondheid.