Verspillen led-lampen elektriciteit wanneer ze uit zijn?

Technisch gezien verbruiken slimme lampen een kleine hoeveelheid elektriciteit, zelfs als de stroom is uitgeschakeld, maar het is niets dat u op uw elektriciteitsrekening zult opmerken. In de meeste gevallen zou het een cent of twee per maand per slimme gloeilamp bedragen. Dit stroomverbruik wordt Vampire Power genoemd. LED-stripverlichting verbruikt niet veel elektriciteit.

Deze striplampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele gloeilampen. Over het algemeen laten ze een goedkopere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk achter vanwege hun energiezuinige ontwerp. Wat betreft het tweede punt dat ik noemde, kunt u een typisch bereik verwachten voor de maandelijkse kosten van LED-stripverlichting. Als gevolg hiervan hebben LED-striplampen aanzienlijk minder elektriciteit nodig om dezelfde hoeveelheid licht te produceren als fluorescerende of gloeilampen.

Een eenvoudige tip voor elektriciteitsbesparing is om vijf van de meest gebruikte verlichtingsarmaturen in uw huis te vervangen door lampen met de ENERGY STAR-certificering voor energiebesparende verlichting. Dit wattage is sterk afhankelijk van het specifieke product, omdat meer energiebewuste striplampen zeer weinig elektriciteit nodig hebben, terwijl heldere, volledig uitgeruste lampen bijna evenveel elektriciteit kunnen verbruiken als een conventionele lamp. Stel je een lichtschakelaar in de badkamer voor - deze gaat waarschijnlijk alleen aan als er één persoon in de kamer is, en in het algemeen is die persoon waarschijnlijk gewend om een lichtschakelaar te gebruiken. Omdat slimme gloeilampen op LED's zijn gebaseerd, verbruiken ze heel weinig stroom voor het licht zelf en hebben ze ook een lange levensduur van gemiddeld ongeveer tien jaar.

Hoewel het uitschakelen van lichten in het algemeen energie bespaart, is het antwoord of u meer elektriciteit verspilt door lichten aan en uit te doen, dat het ervan afhangt. Nu we hebben vastgesteld dat led-verlichting buitengewoon energiezuiniger is dan traditionele verlichting, wil ik de voordelen uiteenzetten die stripverlichting met een LED-ontwerp u kan bieden. Volgens deze bron zijn LED-lichtbronnen 90% efficiënter in hun elektriciteitsverbruik dan klassieke gloeilampen. In vergelijking met gloeilampen kunnen LED's een gelijkwaardige hoeveelheid licht genereren (gemeten in lumen) met ongeveer 13% van de energie.

Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt. Vanwege deze verschillende ontwerpfilosofieën kan de prijsklasse voor een LED-striplichtopstelling zeer variabel zijn. Aan de andere kant zullen consumenten die meer gefocust zijn op kortetermijnbesparingen waarschijnlijk worden afgeschrikt door het hogere prijskaartje van de LED-stripverlichting. LED-lampen, inclusief de verlichtingsbesparingen die u kunt behalen door deze lampen te gebruiken en hoeveel het kost om deze lampen op verschillende wattages te laten werken.

Vervolgens geef ik u een concreter idee van hoe de marktprijs eruitziet voor verschillende soorten LED-stripverlichting en hoeveel u eraan kunt uitgeven wanneer het tijd is om uw elektriciteitsrekening te betalen. Hoewel er aanzienlijke variaties zijn in de hoeveelheid elektriciteit die een individueel LED-striplicht zal verbruiken, zijn ze over het algemeen energiezuiniger, kosteneffectiever en voordeliger voor de gemiddelde consument dan traditionele verlichtingsbronnen.