Zijn led-lampen goed voor gebruik buitenshuis?

LED's zijn om vele redenen de beste keuze voor buitenverlichting. Het goede nieuws is dat LED-lampen over het algemeen behoorlijk duurzaam zijn. Zolang uw LED-lampen goed zijn gehuisvest en de juiste afdichting hebben, is het veilig om ze in een buitencontext te gebruiken. Ja, LED-lampen kunnen worden gebruikt voor buitenverlichting.

Eigenlijk zijn LED's perfect voor buitenverlichting dan typische verlichtingsarmaturen. Deze lampen kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder industriële, residentiële en commerciële verlichting. LED-lampen voor buiten bieden dezelfde voordelen als LED's binnenshuis, terwijl de onderhoudsbehoeften en vervangingskosten worden verlaagd. Met LED-systemen voor buiten is het heel eenvoudig om de richting van het licht te regelen.

Dit maakt ze een veiliger systeem door de noodzaak van brandgevaar zoals reflectoren of zonwering te verminderen. Dit maakt LED's ook een efficiëntere optie voor inbouwverlichting en zichtbare gloeilampen LED's zijn een ideale optie. Ze hebben niet zoveel verlichting nodig als gloeilampen voor deze opstellingen. Omdat de directe LED-lampen minder licht nodig hebben dan de inferieure gloeilampen die licht verliezen bij het reflecteren voor hetzelfde effect.

Sommige ledstriplampen zijn geschikt om buiten te gebruiken. U moet de IP-classificatie controleren - 65 en hoger is waterdicht. Je moet ook rekening houden met buitenbevestigingen en of de lichten te fel zijn om als lichtvervuiling voor je buren te worden beschouwd. Eigenaren van onroerend goed hebben het gemak om de ideale LED-lampen voor hun eigendom te kiezen, aangezien deze lampen verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, kleuren en vormen.

Striplichten zijn discreet, dus als je het niet erg vindt dat ze buiten worden achtergelaten, hoef je ze niet altijd aan te laten en zullen ze nauwelijks merkbaar zijn. Maar zijn ze goed voor gebruik buitenshuis? Kunt u veilig LED-strips aan de buitenkant van uw woning toevoegen? Tijdelijke montage van LED-stripverlichting is het beste als u ze maar een korte tijd ophangt. Dit bericht bevat veelvoorkomende lichtbronnen en hoe u kunt weten of uw lichten het onvoorspelbare buitenleven aankunnen. Dit is anders dan gloeilampen, die werken door een soort draad te verwarmen die bekend staat als een „gloeidraad” totdat deze oplicht.

Zo kunt u er zeker van zijn dat u in de toekomst een nieuw LED-buitensysteem kunt onderhouden en vervangen. De belangrijkste reden waarom LED's efficiënter zijn dan gloeilampen en andere traditionele verlichtingsarmaturen, is hoe ze werken. LED is een afkorting voor light-emitting diode en de verlichtingsarmaturen zijn 90% effectiever dan traditionele gloeilampen. Als gevolg hiervan „branden” LED's niet plotseling uit of falen ze niet, zoals het geval is bij gloeilampen en fluorescerende verlichtingsarmaturen.

Als u vastbesloten bent om LED-tapelampen buiten te gebruiken, maar u kunt ze niet op hun plaats laten blijven met tape of tijdelijke haken, moet u misschien een meer permanente oplossing overwegen. LED-buitenverlichting is de perfecte manier om de uren te verlengen waarop u kunt genieten van uw buitenleefruimtes en de perfecte look te krijgen die u wilt. Veel wetten stellen dat lichten alleen kunnen worden geplaatst waar ze beschut zijn en naar beneden wijzen om te voorkomen dat licht in nabijgelegen huizen schijnt.