Bespaart het uitschakelen van led-verlichting geld?

Als huiseigenaar kan het uitschakelen van de lichten wanneer u ze niet gebruikt geld besparen door uw elektriciteitsrekening te verlagen, de levensduur van uw gloeilampen te verlengen en minder vaak lampen te kopen. Dit kan uw huis energiezuiniger maken. Ondanks mythen die je misschien hebt gehoord, verbruikt het aan- en uitzetten van je lichten niet meer elektriciteit dan je lichten aan laten. Het uitschakelen van lampen bespaart energie en het bespaart ook geld.

Om te berekenen hoeveel energie u bespaart voor elk uur dat elke lamp in uw huis wordt uitgeschakeld, controleert u eerst het wattvermogen dat erop is afgedrukt. Als de lamp een lamp van 60 watt is en deze een uur uit staat, bespaart u. Om vervolgens te berekenen hoeveel geld u bespaart, pakt u uw meest recente elektriciteitsrekening, zoekt u uit hoeveel u per kilowattuur in rekening wordt gebracht en vermenigvuldigt u de prijs met het aantal kilowattuur. Dit aantal verandert afhankelijk van de regio waarin u woont, evenals - in sommige gebieden - het tijdstip van de dag of het seizoen waarin u de lichten gebruikt.

Als uw elektriciteitstarief 20 cent per kilowattuur is, bespaart u 1,2 cent voor elk uur dat één gloeilamp wordt uitgeschakeld. Hoe graag we het ook toegeven, papa's advies klopt. Een eenvoudige tip voor elektriciteitsbesparing is om vijf van de meest gebruikte verlichtingsarmaturen in uw huis te vervangen door lampen met de ENERGY STAR-certificering voor energiebesparende verlichting. Omdat het uitschakelen van lichten energie bespaart en hoewel de energie die wordt gebruikt door een lampje dat aan blijft niet enorm is, kan aandacht besteden aan verlichtingsbesparingen belangrijker zijn dan u denkt wanneer u willekeurige lichten toevoegt met ander energieverspillend gedrag.

Als de lichten in elke kamer branden, weet je dat bezorgdheid over de energie die wordt gebruikt door een lampje dat blijft branden waarschijnlijk niet een van hun grootste zorgen is. Bewegingssensoren schakelen automatisch de lichten aan wanneer ze beweging detecteren en vervolgens schakelen ze de lichten uit kort nadat de beweging is gestopt. Hoewel het uitschakelen van lichten in het algemeen energie bespaart, is het antwoord of u meer elektriciteit verspilt door lichten aan en uit te doen, dat het ervan afhangt. Handmatige en programmeerbare timers kunnen worden gebruikt om buiten- en binnenverlichting op specifieke tijden in en uit te schakelen.

Hoewel het in- en uitschakelen van de lichten geen invloed heeft op de hoeveelheid stroom die u gebruikt, kan het snel indrukken van de lichtschakelaar de levensduur van elk type lamp beïnvloeden. Light Emitting Diodes, of kortweg LED's, zijn de meest efficiënte lampen die u kunt gebruiken voor huisverlichting. Hoewel CFL's deze kleine stroomstoot nodig hebben om op te lichten, neemt dit de energiebesparing van het uitschakelen van de lichten niet teniet. Het bedrag dat u kunt besparen op uw elektriciteitsrekening door uw lampen uit te doen, is afhankelijk van het type gloeilamp dat u gebruikt.

Ik werk in een nieuwe faciliteit met LED-lampverlichting in de gangen die elektronisch wordt in- en uitgeschakeld. LED-lampen, inclusief de verlichtingsbesparingen die u kunt behalen door deze lampen te gebruiken en hoeveel het kost om deze lampen op verschillende wattages te laten werken.