Hoeveel kost het om 24 uur lang een led-lamp te laten werken?

Een „normale gloeilamp” kost ongeveer 0,75 cent per uur, en LED's of CFL's kosten slechts een zesde daarvan - dus de lichten aan laten ('s nachts of terwijl je overdag aan het werk bent, zeg dat beide ongeveer 8 uur zijn) kost je ongeveer 6 cent voor een normaal licht en iets meer dan 1 cent voor moderne lampen. Watts meet de snelheid waarmee elektriciteit door een apparaat beweegt. Als het gaat om LED's, betekent meer watt meer elektriciteit, wat doorgaans grotere lampen en helderdere lichten betekent. Een andere belangrijke lichtterm om te kennen is Lumens.

Lumen meten de helderheid van een lamp. Typisch, meer lumen betekent ook meer watt, hoewel lumen en watt technisch gezien geen directe relatie hebben. Dus hoewel het handig kan zijn om de lumen van uw LED te kennen om een idee te krijgen van hoe helder deze zal zijn in vergelijking met andere lampen, hoeft u geen lumen te meten om het vermogen te berekenen dat nodig is om uw lamp te laten werken. Nu zijn de kosten van elektriciteit per kWh afhankelijk van het gebied waarin u woont.

Het gemiddelde voor de VS is 13 cent per uur. Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt. LED's (Light-emitting diodes) zijn de meest energiezuinige en geavanceerde verlichtingstechnologie die momenteel op de markt is. U kunt het energieverbruik verminderen door te investeren in LED's (light-emitting diodes) die ongeveer 90% efficiënter zijn dan gloeilampen.

We hebben dus vastgesteld dat een LED-lamp niet veel elektriciteit verbruikt in vergelijking met oudere technologieën. Ik heb een artikel over het onderwerp slimme verlichting en het energieverbruik ervan terwijl het licht uit is, aangezien je het hebt over op afstand bediende LED-strips, neem ik aan dat ze slim zijn, dus bekijk het hier. CFL's hebben een levensduur van slechts 10.000 uur - een enorme sprong van gloeilampen, maar LED-lampen laten ze verslaan in levensduur en andere gebieden. Als u's nachts één gloeilamp aan laat staan, maakt u waarschijnlijk geen deuk in uw portemonnee, maar u moet er niet een gewoonte van maken om de lichten altijd aan te laten.

Investeren in LED's, die niet alleen 90% efficiënt zijn, maar ook langer meegaan, betaalt zichzelf op de lange termijn terug - een bonus is dat de ontwerpmogelijkheden voor LED-lampen eindeloos zijn. Ondanks de algemeen erkende voordelen, maken sommige mensen zich zorgen dat LED's nadelige gezondheidseffecten kunnen hebben, voornamelijk als gevolg van het uitstralen van blauwe verlichting. Dus hoeveel kost het precies om je huis te verlichten? Bekijk onze LED-kostencalculator hieronder om een schatting te krijgen. LED's verminderen niet alleen het energieverbruik met maximaal 95% (je leest het goed - afhankelijk van de wereld die je upgradet), maar ze gaan tientallen jaren langer mee dan halogenen en Edison-bollen EN ze produceren een gelijkmatigere, hogere lichtkwaliteit.

Ik weet dat ik het had over algemene gloeilampen, maar het komt erop neer dat dezelfde kenmerken van toepassing zijn op LED-stripverlichting.