Is het goedkoper om led-verlichting aan te laten?

LED- of lichtemitterende diode lampen worden helemaal niet beïnvloed door te worden in- en uitgeschakeld. Deze eigenschap maakt LED-lampen tot een uitstekende keuze voor energiebesparende verlichting. Ze zijn een geweldige optie, Energy, zegt de overheid, wanneer ze worden gebruikt met sensoren die afhankelijk zijn van aan-uit werking. De levensduur van een LED wordt niet beïnvloed door deze in- en uit te schakelen.

Hoewel de levensduur van fluorescentielampen wordt verminderd naarmate ze vaker worden in- en uitgeschakeld, is er geen negatief effect op de levensduur van de LED's. Deze eigenschap geeft LED's verschillende duidelijke voordelen als het gaat om operaties. LED's hebben bijvoorbeeld een voordeel wanneer ze worden gebruikt in combinatie met aanwezigheidssensoren of daglichtsensoren die afhankelijk zijn van aan-uit werking. Bovendien worden LED's, in tegenstelling tot traditionele technologieën, vrijwel onmiddellijk en zonder vertraging op volle helderheid ingeschakeld.

LED's worden ook grotendeels niet beïnvloed door trillingen omdat ze geen filamenten of glazen behuizingen hebben. Ze zijn veel goedkoper dan gloeilampen en CFL om te gebruiken. Hoewel het misschien wat meer kost om te kopen, is het de moeite waard. Zie het als een investering.

Het is nodig om de lichten uit te doen wanneer u uw kamer verlaat om elektriciteit te besparen en uw energierekening te verlagen. Als huiseigenaar kan het uitschakelen van de lichten wanneer u ze niet gebruikt geld besparen door uw elektriciteitsrekening te verlagen, de levensduur van uw gloeilampen te verlengen en minder vaak lampen te kopen. Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen.

Het uitschakelen van uw lampen is ook energiezuiniger wanneer u verlichtingsopties kiest die van hoge kwaliteit en kosteneffectief zijn. Investeren in LED's, die niet alleen 90% efficiënt zijn, maar ook langer meegaan, betaalt zichzelf op de lange termijn terug - een bonus is dat de ontwerpmogelijkheden voor LED-lampen eindeloos zijn. U kunt het energieverbruik verminderen door te investeren in LED's (light-emitting diodes) die ongeveer 90% efficiënter zijn dan gloeilampen. LED-lichtsnaren hebben een lange weg afgelegd sinds hun introductie en zijn verkrijgbaar in een breed spectrum van levendige kleuren.

Als u LED-lampen van hoge kwaliteit wilt die perfect bij uw inrichting passen, hoeft u niet verder te zoeken dan LED Lights Unlimited. De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht. Ondanks de algemeen erkende voordelen, maken sommige mensen zich zorgen dat LED's nadelige gezondheidseffecten kunnen hebben, voornamelijk als gevolg van het uitstralen van blauwe verlichting. Alles kan een tijdje meegaan als je er voor zorgt, maar gloeilampen hebben maar zoveel uren licht.

De lichtregelaars zoals bewegingsmelders of timers en dimmers kunnen helpen uw energieverbruik te verminderen door uw lampen automatisch efficiënt te regelen. Ik weet dat ik het had over algemene gloeilampen, maar het komt erop neer dat dezelfde kenmerken van toepassing zijn op LED-stripverlichting. Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt. De bewegingssensoren zijn ook een ideale lichtregeling die uw lampen automatisch kan inschakelen wanneer ze beweging of beweging kunnen detecteren.

Negentig procent van het energieverbruik van gloeilampen wordt afgegeven als warmte, terwijl slechts tien procent resulteert in verlichting. Als u een Griswoldiaans winterwonderland plant, blijf lezen om meer te weten te komen over de kosten en energiebesparingen van LED-lampen en lichtsnaren. Het uitschakelen van halogeenlampen wanneer ze niet in gebruik zijn, kan ook helpen de energierekening te verlagen, omdat ze dezelfde technologie gebruiken als gloeilampen.