Hoeveel elektriciteit gebruiken led-buitenverlichting?

Verdeel dat in je maandelijkse elektriciteitsrekening en je zult het verschil niet eens merken. Led-buitenverlichting met laag voltage verbruikt 15-20 procent van de elektriciteit die we gebruiken met halogeen- of gloeilampen. Dit betekent veel lagere energierekeningen. Uw schermgrootte en keuze van lampen, of het nu gaat om gloeilampen of LED, hebben de meeste invloed op uw energierekening.

Een reeks van 100 tellen gloeilampen werkt bijvoorbeeld op 40 watt, terwijl een telling van 70 mm groothoek-LED's in totaal ongeveer 4,8 watt is. Omdat het wattage van een gloeilamp 80-90% meer is dan het LED-wattage, kunnen de kosten voor het voeden van een gloeilamp tot 90x hoger zijn dan het voeden van een LED. Nu, aangezien er 700 lichten nodig zijn om een 7ft boom te vullen, 1.000 voor een 10ft boom en maar liefst 2.000 voor een 12ft boom, nemen de kosten van verlichting aanzienlijk toe. Veel typische, moderne landschapsverlichtingssystemen maken gebruik van LED-lampen, die ongeveer 15% efficiënter zijn dan de oude halogeen- of gloeilampen.

Hoewel, daar vindt u waarschijnlijk de meeste lichten in één nabije omgeving, aangezien sommige huwelijksfeesten de hele locatie in fonkelende lichten zullen draperen. Als je je landschapsverlichting uitvoert van zonsondergang tot middernacht in de staat Connecticut, is dat ongeveer 5 uur per dag. Degenen die zwaar versieren met Kerstmis, bekleden vaak het dak en rijden weg met kerstverlichting, voegen een krans toe aan de voordeur, schetsen de loopbrug met verlichte bomen en wikkelen ook een tot twee bomen met lichten. Omdat de overgang van gewone minilampen naar mini-LED's de verlichtingskosten met 88% verminderde, zouden de keramische C7-LED's hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zijn.

Bovendien zijn tuinverlichting op zonne-energie nu een optie voor meer milieugerichte landschapsarchitecten. Als u een Griswoldiaans winterwonderland plant, blijf lezen om meer te weten te komen over de kosten en energiebesparingen van LED-lampen en lichtsnaren. Ik heb hieronder een meer gedetailleerd artikel, maar in feite heb ik drie clusters van 4 lampen opgezet (12 lampen totaal) en het stroomverbruik in verschillende combinaties op verschillende transformatoren gemeten. Als u begrijpt hoeveel elektriciteit kerstverlichting verbruikt, kunt u plannen welke lampen het beste bij uw huis passen en beter anticiperen op uw energierekening.

Voor dit systeem waren er in totaal twee uplights (putlichten van elk 35W) en vier padlichten voor de loopbruggen (elk op 20W) - voor een totaal energieverbruik van 150W. Maar wat als je gewoon duizend lichtjes rond je kerstboom hangt, of een paar honderd lichtslingers door je tuin drapeert? Als u de juiste soorten lampen kiest, merkt u nauwelijks de maandelijkse kosten die ze oplopen in het elektriciteitsverbruik. We zullen in meer detail bespreken hoe u zaken kunt doen zoals het testen van uw transformator en de kosten in verband met transformatoren voor landschapsverlichting. Landscape Lighting Pro uit Utah, gevestigd in Sandy, bedient klanten in de woonwijken van Utah, waaronder Salt Lake City, Park City, Draper en Holladay.