Verbruikt het in- en uitschakelen van led-verlichting meer elektriciteit?

Ondanks mythen die je misschien hebt gehoord, verbruikt het aan- en uitzetten van je lichten niet meer elektriciteit dan je lichten aan laten. Het licht uitdoen als u niet in een kamer bent, is een van de gemakkelijkste manieren om energie te besparen. Door lichten aan en uit te zetten, worden alle gloeilampen verzwakt. LED's worden beïnvloed door de condensatoren die onder elektrische spanning staan, gloeilampen verzwakken vanwege hun delicate gloeidraad en CFL's verzwakken door de hoge opstartspanning die door de elektroden gaat.

Als u uw lampen uitdoet, kunt u energie en geld besparen. U kunt berekenen hoeveel energie u per uur kunt besparen voor elke lamp die u uitschakelt. U moet eerst het wattvermogen controleren dat op elke lamp is afgedrukt. Als je een lamp van 60 watt hebt en deze een uur hebt uitgeschakeld, kun je besparen.

Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Volgens Energy Makeovers, de meest vertrouwde energiezuinige experts van Australië, kan het upgraden van oude lampen naar LED's uw energierekening met maar liefst 85% verlagen. Als u een Griswoldiaans winterwonderland plant, blijf lezen om meer te weten te komen over de kosten en energiebesparingen van LED-lampen en lichtsnaren.

Als huiseigenaar kan het uitschakelen van de lichten wanneer u ze niet gebruikt geld besparen door uw elektriciteitsrekening te verlagen, de levensduur van uw gloeilampen te verlengen en minder vaak lampen te kopen. De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht. Het uitschakelen van uw lampen is ook energiezuiniger wanneer u verlichtingsopties kiest die van hoge kwaliteit en kosteneffectief zijn. Negentig procent van het energieverbruik van gloeilampen wordt afgegeven als warmte, terwijl slechts tien procent resulteert in verlichting.

De lichtregelaars zoals bewegingsmelders of timers en dimmers kunnen helpen uw energieverbruik te verminderen door uw lampen automatisch efficiënt te regelen. Als u LED-lampen van hoge kwaliteit wilt die perfect bij uw inrichting passen, hoeft u niet verder te zoeken dan LED Lights Unlimited. Het uitschakelen van halogeenlampen wanneer ze niet in gebruik zijn, kan ook helpen de energierekening te verlagen, omdat ze dezelfde technologie gebruiken als gloeilampen. Gloeilampen moeten worden uitgeschakeld wanneer ze niet nodig zijn, omdat ze het minst efficiënte type verlichting zijn.

Alles kan een tijdje meegaan als je er voor zorgt, maar gloeilampen hebben maar zoveel uren licht. Deze lampen hebben de neiging om warmte te produceren als hun primaire elektrische omzetting voordat ze licht kunnen genereren. Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt. De bewegingssensoren zijn ook een ideale lichtregeling die uw lampen automatisch kan inschakelen wanneer ze beweging of beweging kunnen detecteren.

Een LED is elektronisch en moet aan het eind van de dag met voorzichtigheid worden gebruikt, maar LED's kunnen veel meer stoten voordat ze beginnen te verzwakken.