Laat led-verlichting achter op afvalelektriciteit?

Ondanks mythen die je misschien hebt gehoord, verbruikt het aan- en uitzetten van je lichten niet meer elektriciteit dan je lichten aan laten. Het licht uitdoen als u niet in een kamer bent, is een van de gemakkelijkste manieren om energie te besparen. Hoewel het uitschakelen van lichten in het algemeen energie bespaart, is het antwoord of u meer elektriciteit verspilt door lichten aan en uit te doen, dat het ervan afhangt. Als de lichten in elke kamer branden, weet je dat bezorgdheid over de energie die wordt gebruikt door een lampje dat blijft branden waarschijnlijk niet een van hun grootste zorgen is.

LED's verbruiken veel minder energie dan gloeilampen omdat diodelicht veel efficiënter is, qua vermogen, dan gloeilampen. Studies tonen ook aan dat licht dat wordt uitgezonden door LED's veranderingen in het netvlies kan veroorzaken, als er zelfs gedurende een korte periode een hoge blootstelling is. CFL's hebben een levensduur van slechts 10.000 uur - een enorme sprong van gloeilampen, maar LED-lampen laten ze verslaan in levensduur en andere gebieden. Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt.

Ja, LED-lampen zijn ideaal om lange tijd aan te laten staan vanwege hun lage stroomverbruik en zeer lage warmteafgifte. Ik werk in een nieuwe faciliteit met LED-lampverlichting in de gangen die elektronisch wordt in- en uitgeschakeld. Ik heb een artikel over het onderwerp slimme verlichting en het energieverbruik ervan terwijl het licht uit is, aangezien je het hebt over op afstand bediende LED-strips, neem ik aan dat ze slim zijn, dus bekijk het hier. Ik weet dat ik het had over algemene gloeilampen, maar het komt erop neer dat dezelfde kenmerken van toepassing zijn op LED-stripverlichting.

LED-lampen, inclusief de verlichtingsbesparingen die u kunt behalen door deze lampen te gebruiken en hoeveel het kost om deze lampen op verschillende wattages te laten werken. Hoogwaardige LED-lampen gaan langer mee, zijn duurzamer en bieden een vergelijkbare of betere lichtkwaliteit dan andere soorten verlichting. Woonkamers zijn er in alle soorten en maten en het compacte formaat en de lange levensduur van LED's zorgen voor een grote verscheidenheid aan soorten verlichtingsarmaturen en ontwerpen. Dit type verlichting is energiezuinig en heeft een lange levensduur, dus u kunt wegkomen met het in- en uitschakelen van deze lampen zoals u wilt - zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de elektriciteitsprijzen en of het de sprong waard is om daadwerkelijk van elektriciteitsleverancier te veranderen.

Hoewel vroeger vooral bekend om indicator- en verkeerslichten, LED's in wit licht, zijn algemene verlichtingstoepassingen de meest energiezuinige en zich snel ontwikkelende verlichtingstechnologie van vandaag. LED-lampjes gaan ook zonder vertraging aan en bereiken onmiddellijk de volledige helderheid, zodat u ze zonder zorgen kunt uitschakelen wanneer u een kamer verlaat.