Welk led-licht is het beste voor buiten?

De beste lamp om te gebruiken voor een veranda lamp is een LED-lamp die ongeveer 800 lumen produceert. De LED-lamp verbruikt de minste hoeveelheid energie en gaat veel langer mee dan elk ander lamptype. Buitenverlichting biedt veel voordelen voor het huis. Afgezien van esthetiek en aantrekkingskracht op stoepranden, zijn lampen een essentieel buitenarmatuur voor veiligheidsdoeleinden.

Ze verlichten ook je weg als je's nachts thuiskomt. Maar wist u dat het installeren van buitenverlichting goed gepland moet worden? Hoe kies je de helderste gloeilamp? Kun je me vertellen welke lampen het beste zijn voor buiten? Welke soorten lampen zijn bestand tegen de extreme hitte of de kou? Welke gloeilampen zijn het beste voor buiten als u op zoek bent naar meer een schijnwerpoptie? De PAR38 LED-lamp van Jullison werkt het beste onder verschillende weersomstandigheden. Of het nu droog, vochtig, nat of een temperatuurdaling van 20 graden is, deze gloeilampen kunnen de situatie aan. Hij verbruikt 13 watt aan vermogen en levert 980 lumen.

Dankzij de innovatieve uitvindingen van GE Lighting op het gebied van verlichtingstechnologie is deze lijn dimbare lampen op de markt verkrijgbaar. De dimbare lampen van de GE A19 Post Light zijn flikkervrije lampen die op alle soorten schakelaars werken. Dit zijn de vertrouwde gloeilampen voor buitenpaalverlichting omdat ze bestand zijn tegen de veranderende seizoenen. Welke gloeilampen zijn het beste voor buiten voor niet al te technische mensen? Pak een niet-dimbare gloeilamp op.

Het niet-dimbare licht van Philip produceert een standaardgloed met zijn duurzame matglazen behuizing. Niet-dimbare lampen zijn het standaardtype gloeilampen die een betrouwbare en stabiele gloed produceren. Op een heel andere toon hebben glasmaterialen voor gloeilampen de neiging te verbrijzelen; daarom zijn ze mogelijk niet veilig en duurzaam. Bij blootstelling aan veranderende temperaturen kunnen gloeilampen barsten.

Lampen zoals deze Philips A19 Frosted Light Bulb zijn gemaakt van schokbestendig, trillingsbestendig en breukvast materiaal.De materialen die worden gebruikt bij de productie van deze gloeilampen geven ze hun langdurige, hoogwaardige prestaties en staan erom bekend dat ze tot 22.000 uur meegaan. Het is ook een schemer tot zonsopgang licht met een fotosensor om zichzelf automatisch in en uit te schakelen. Voor extra veiligheid, afgezien van alleen een fotosensor, hebt u deze bewegingssensorlamp nodig. Aukora heeft een PIR-infraroodsensor aan de punt van de lamp.

Wanneer het beweging detecteert op ongeveer 8 tot 10 voet, licht het automatisch op. Een minuut nadat de beweging stopt, wordt deze automatisch uitgeschakeld. U kunt kiezen voor warmwitte LED's of dit gele insectenlampje van Sunco. Deze fotosensor schemering tot zonsopgang gloeilamp weert insecten effectief af met hun gele kleur A19 D2D.

U kunt deze gloeilampen gebruiken in gebieden waar u vliegende insecten weg wilt houden, zoals uw deuropeningen en terras. Deze 48 voet lichtslingers zijn voorzien van 15 LED-lampjes met een ontspannend 2700 K warm wit licht. Met deze volledig afgedichte waterdichte lampen kunt u op elk moment van het jaar de juiste sfeer voor buiten bereiken. Beslissen hoe helder je een buitenlamp wilt hebben, zal een groot verschil maken in de lamp die je kiest.

De GE CYNC-lampen die we voor deze lijst hebben geselecteerd, zijn de Smart Outdoor Flood Light-lampen omdat ze miljoenen kleuropties bieden, waaronder een afstembaar wit spectrum. Om te leren waar je op moet letten bij het kiezen van buitenlampen, sprak Woollaston met Sam Levene, directeur van interieur- en architectuurstudio LLI Design, en Jeroen Dalderop, mede-oprichter van Innr. Het is een geweldige keuze voor een gloeilamp voor buiten, omdat het licht dat het uitstraalt niet te veel aandacht op uw eigendom vestigt. Kleurtemperatuur heeft meer de voorkeur, hoewel sommige verlichtingstechnologieën zoals LED's in een veel breder bereik beschikbaar zijn.

Haar huis maakt gebruik van een bewegingsgeactiveerde schijnwerper aan de voorkant en sokkelverlichting gecombineerd met dimbare bovenlichten in haar tuin. Dit gebeurt zowel door de gebieden te schetsen die echt verlichting nodig hebben als ook door rekening te houden met de hoeveelheid verlichting die in die regio's gewenst is. Standaardlampen kunnen buitenshuis worden gebruikt, zolang ze beschermd zijn tegen contact met regen of sneeuw. Het voordeel van het dimmen van lampen is dat u de energievraag vermindert en de flexibiliteit verhoogt voor ruimtes met variabele verlichtingsvereisten.

In plaats daarvan is het gele licht minder helder dan standaard buitenverlichting met 600 lumen, wat overeenkomt met een gloeilamp van 60 watt, wat betekent dat de insecten het niet verwarren met de maan en het gebruiken om hun pad uit te stippelen. Net als bij binnenverlichting wilt u misschien een reeks lichtintensiteiten voor uw buitenlampen, afhankelijk van het beoogde gebruik. Met behulp van deze deskundige inzichten zocht ze naar buitenlampen die eenvoudig in te stellen waren en die energie bespaarden zonder in te boeten aan helderheid en functies. Het hebben van een buitenlamp die van zonsondergang tot zonsopgang brandt, kan erg handig zijn om te voorkomen dat het licht de hele dag blijft branden, energie verspilt en de lichtbron onnodig belast.

We raden aan om samen te werken met een ervaren verlichtingsaannemer om de juiste lampen en de juiste adaptieve bedieningselementen te selecteren. .