Hoeveel elektriciteit verbruiken led-lampen?

De elektriciteit die door een gloeilamp wordt gebruikt, wordt gemeten in kWh. Een LED-lamp verbruikt 127,5kWh gedurende zijn levensduur van 15.000 uur. Gloeilampen die 15.000 uur worden gebruikt (voor theoretische doeleinden; een gloeilamp kan niet zo lang meegaan) verbruiken 900 kWh elektriciteit. Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen.

Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Lees de recensie van CNET van de Nanoleaf LED-lichtpanelen. LED's (Light-emitting diodes) zijn de meest energiezuinige en geavanceerde verlichtingstechnologie die momenteel op de markt is. Ze hebben niet alleen veel minder elektriciteit nodig om te werken dan gloeilampen, maar ze kunnen ook tot 50x langer meegaan.

Als gevolg hiervan zijn de kosten voor het gebruik van een individuele gloeilamp vrij laag. Incandescent Bulb Wattage' geeft het equivalente wattage van de gloeilamp voor elke meter LED-tape - om het totale equivalente wattage van de gloeilamp te krijgen, vermenigvuldigd met de lengte (in meter) van de LED-tape. We hebben dus vastgesteld dat een LED-lamp niet veel elektriciteit verbruikt in vergelijking met oudere technologieën. LED-stripverlichting (LED betekent 'Light Emitting Diode') zijn een verbazingwekkend energiezuinige verlichtingsmodus.

Maar heeft een enkele LED-striplamp een hoog energieverbruik? Het is vrij duidelijk dat dit niet het geval is, en er zijn een van de meest energiezuinige soorten licht die u in uw huis kunt installeren. Als u LED-lampen van hoge kwaliteit wilt die perfect bij uw inrichting passen, hoeft u niet verder te zoeken dan LED Lights Unlimited. In dit voorbeeld zouden LED-striplampen een jaarlijkse besparing van ongeveer £46,40 opleveren ten opzichte van gloeilampen met gelijkwaardige helderheid. CFL's hebben een levensduur van slechts 10.000 uur - een enorme sprong van gloeilampen, maar LED-lampen laten ze verslaan in levensduur en andere gebieden.

Alles kan een tijdje meegaan als je er voor zorgt, maar gloeilampen hebben maar zoveel uren licht. Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt. Ik heb een artikel over het onderwerp slimme verlichting en het energieverbruik ervan terwijl het licht uit is, aangezien je het hebt over op afstand bediende LED-strips, neem ik aan dat ze slim zijn, dus bekijk het hier. Geïnstalleerd als uw lichtbron, verbruiken LED-striplampen minder elektriciteit om dezelfde lichtopbrengst te produceren.

Dus hoeveel kost het precies om je huis te verlichten? Bekijk onze LED-kostencalculator hieronder om een schatting te krijgen. Eerst kwamen de van kleur veranderende slimme lichtstrips van namen als Philips Hue die bedoeld waren om dingen onder je kasten of achter je tv te verlichten. Het installeren van LED-stripverlichting geeft u meer licht en genereert minder warmte, tegen aanzienlijk lagere kosten.