Welk led wattage heb ik nodig voor buitenverlichting?

Het beste wattage voor buitenverlichting is 40 watt en lager. Tot 40 watt is ideaal voor het verlichten van paden, tuinbedden en andere landschapsgebieden. Het is misschien het beste om ze spaarzaam te gebruiken als je ze buiten zet. De beste watt voor buitenverlichting is 80 en lager.

U kunt lampen van 40 watt gebruiken voor paden, tuinen en andere gebieden op een laag niveau. Landschapsverlichting verwijst naar verlichting die buiten wordt gebruikt. Dit omvat padverlichting, schijnwerpers en meer. De meeste lichten die uw landschap verlichten, worden beschouwd als landschapslichten.

Ze doen ook dienst als veiligheidsverlichting en decoratieve verlichting. En omdat het gebruik varieert van licht tot licht, zal het aantal lumen dat u nodig heeft voor uw landschapsverlichting variëren. Gebruik zonne-verlichting om alle delen van uw buitenruimte te verlichten. De meeste verlichting kan nu op zonne-energie werken.

Hierdoor kunt u enkele van de zonnelampen met het hoogste lumen online of bij uw plaatselijke Home Depot vinden. Het Home Depot heeft landschapsverlichting op zonne-energie, wandlampen op zonne-energie, dekverlichting op zonne-energie, paalverlichting op zonne-energie en slingers op zonne-energie. Zonnespotlichten en zonne-werklampen zijn momenteel de helderste zonne-lampen op de markt. Tuinpaden hebben tussen de 100 en 200 lumen nodig, afhankelijk van uw smaak.

Als je paden ongelijk zijn, moet je voorzichtig zijn en helderder worden; als je op zoek bent naar licht gedempte lichten op een gelijkmatige afstand, is ongeveer 100 lumen voldoende. Als je trappen verlicht, zorg er dan voor dat je lichten zo zijn geplaatst dat ze geen schaduwen werpen op de helft van de trap, waardoor ze gevaarlijk zijn om te navigeren. In zo'n geval ben je misschien beter af met veel kleine 30-50 lumen lampjes dan met twee felle lampen. Met lampen van 40 watt kunt u de buitenruimtes van uw huis voldoende verlichten.

Dergelijke lampen zijn niet verblindend en bieden voldoende verlichting om uw huis te laten zien. Helderheid is afhankelijk van persoonlijke voorkeur, maar als u een aantal lumen voor elk verlichtingsdoel heeft, kunt u de juiste keuzes maken voor uw buitenruimte. Wandpakketlampen worden geïnstalleerd om paden te verlichten, terwijl gebiedsverlichting is gemaakt om grotere gebieden zoals parkeerplaatsen en hele werven te verlichten. Zorg ervoor dat u rekening houdt met lokale of nationale richtlijnen die van toepassing kunnen zijn op uw buitenruimte - of het nu gaat om gemeenteraadsvoorschriften of lokale veiligheidsnormen, u wilt niet dat uw droomverlichtingsontwerp de wet overtreedt.

Voor uw buitenverlichtingssystemen waar kleuren essentieel zijn, moet u naast het wattage van buitenverlichting rekening houden met CRI. Deze lampen zijn energiezuiniger dan de typische gloeilamp, en worden vaak net zo vaak binnenshuis als buiten gebruikt. Maar waarom concentreer ik me op lumen en niet op wattage voor garagelampen buiten? Het lichtwattage geeft u eenvoudig een schatting van het stroomverbruik of het energieverbruik - en vertaalt zich dus in de factuur. Nogmaals, het aanbevolen wattage voor uw buitenverlichting hangt af van uw specifieke behoeften, zoals landschapsvereisten.

Dus zelfs rekening houdend met het aanbevolen wattage voor buitenlicht, zorgt energiecertificering ervoor dat de buitenlamp voldoet aan strikte richtlijnen voor energie-efficiëntie. Vaker wel dan niet, zijn de lampen die voor een terras worden gebruikt snaarlampen, buitenwandlampen, postlichten of hanglampen voor buiten. Hoewel dit systeem even wennen kan zijn voor degenen die beter gewend zijn aan watt, het zal het vergelijken van de lichtopbrengst tussen traditionele lampen en LED-lampen gemakkelijker maken. CRI is het vermogen van een buitenverlichtingssysteem om kleuren te reproduceren op verschillende objecten die ze verlichten.