Hoeveel kosten led-lampen per maand?

De minimale energiebesparing die u krijgt door van CFL naar LED's te gaan, weerspiegelt dat LED-lampen slechts iets efficiënter zijn, gemeten op lumen per watt. Ondanks de algemeen erkende voordelen, maken sommige mensen zich zorgen dat LED's nadelige gezondheidseffecten kunnen hebben, voornamelijk als gevolg van het uitstralen van blauwe verlichting. Ik heb veel geleerd over LED-lampen, en het belangrijkste dat ik heb geleerd, is dat het niet logisch is om niet meteen LED-lampen te kopen. Als u's nachts één gloeilamp aan laat staan, maakt u waarschijnlijk geen deuk in uw portemonnee, maar u moet er niet een gewoonte van maken om de lichten altijd aan te laten.

LED-lampen zijn zoveel kosteneffectiever dan gloeilampen, dat het rendement op de investering binnen slechts enkele maanden wordt behaald. Er zijn al jaren LED-spots en kleinere lampen, maar nu kunnen mensen LED-lampen kopen die evenveel licht afgeven als een gloeilamp van 60 watt en zijn ontworpen voor vrijwel overal gebruik. De hoeveelheid licht was prima, maar omdat het meeste licht naar beneden werd geprojecteerd, leverde het niet het licht waar ik wilde dat het de spiegel gebruikte. Ontdek precies hoeveel het kost om de lichten aan te doen en kijk of het de upgrade naar kostenbesparende LED- of TL-verlichting waard is.

Maar vandaag, nu goedkope LED-lampen kunnen worden gekocht op Amazon Prime of bij de meeste bouwmarkten, is het niet logisch om CFL niet te vervangen door LED. Ontdek hoeveel elektriciteit de verlichtingsarmaturen in uw huis verbruiken en maak ook een schatting van de maandelijkse kosten per verlichtingsarmatuur. Ik ging op onderzoek uit en ontdekte of ik LED-lampen moest kopen door te ontdekken hoeveel ze per jaar besparen. Groene factor Sommige verlichtingsfabrikanten noemen de LED-business momenteel het wilde westen, wat als consument niet erg geruststellend klinkt.

U kunt het energieverbruik verminderen door te investeren in LED's (light-emitting diodes) die ongeveer 90% efficiënter zijn dan gloeilampen. Hoewel het wattage van LED-lampen varieert, is het altijd een efficiëntere optie als het gaat om verlichting in vergelijking met zijn gloeilampen en CFL-tegenhangers.