Hoe lang gaan led-lampen buiten mee?

Als u de sfeer en veiligheid van uw huis wilt verbeteren,. LED-buitenverlichting kan tot 50.000 uur meegaan met het juiste onderhoud en onderhoud. Als u de sfeer en veiligheid van uw huis wilt verbeteren, kunt u niet fout gaan met milieuvriendelijke en duurzame LED-verlichting. De realiteit is dat de levensduur van een LED-lamp doorgaans binnen een bereik van ongeveer 4 tot 6 jaar zal vallen.

Een LED-lamp kan bijvoorbeeld 10 jaar meegaan, maar het kan maar 8 jaar meegaan als het vaak buiten wordt gebruikt bij extreem hoge temperaturen, of het kan 12 jaar meegaan als het licht op kamertemperatuur wordt bewaard en zelden wordt gebruikt. Er moet echter ook worden opgemerkt dat zelfs als een LED-lamp de door de fabrikant aangegeven levensduur bereikt, het licht lichtverval zal ervaren, wat de lichtopbrengst van de LED in de loop van de tijd vermindert. LED-lampen gaan lang mee, volgens bijna elk verlichtingsartikel dat vandaag online is. Maar hoe lang werken ze precies? Als praktische shopper wilt u weten wat u van uw nieuwe aankoop kunt verwachten en of de nieuwe technologie de hype waarmaakt - dat maakt u een slimme spender.

Laten we dus wat dieper ingaan op LED-lampen en leren wat de levensduur van deze energiezuinige lampen beïnvloedt. LED's hebben vaak een levensduur van 5, 10, 17 of zelfs 20 jaar gedrukt op hun verpakking. Hoewel deze cijfers aantrekkelijk lijken voor klanten, kunnen ze ook misleidend zijn. Daarom raden we onze klanten aan om een berekening op maat te maken of ons te vragen deze te maken.

De verwachte levensduur van een lichtbron hangt af van hoe deze dagelijks wordt gebruikt. Van kerstverlichting tot stripverlichting, ongeacht in welke vorm je ze koopt, LED-lampen zijn ideaal voor langdurig gebruik. Toch blijft hun output een efficiënter systeem dan elk ander type verlichtingstechnologie, samen met een langere levensduur van de verlichting. Zelfs met ongeveer het dubbele van de efficiëntie van traditionele gloeilampen, zijn halogeenlampen nog steeds ongeveer een derde zo efficiënt in lichtproductie als een LED-lamp.

Een geweldige manier om ervoor te zorgen dat alle lichten rondom het huis worden uitgeschakeld, is door te investeren in een smart home-systeem of zelfs een verlichtingssysteem met planningsmogelijkheden. Uitgerust met deze informatie over het doel van een koellichaam, zou het geen verrassing moeten zijn dat LED-lampen met hoogwaardige koellichamen doorgaans langer meegaan dan identieke LED-lampen met standaard of lage kwaliteit koellichamen. Ten slotte zijn LED-schijnwerpers een energiezuinige optie voor buitenverlichting die u een hoop geld bespaart op energiekosten en vervangingskosten voor lampen. De efficiëntie op korte termijn van een spaarlamp is vergelijkbaar met LED-producten of LED-verlichtingsproducten, aangezien ze dezelfde verhouding tussen vermogen en lichtemittantie delen.

Naarmate ik ouder werd, is mijn interesse overwoekerd in lichtontwerp en hoe licht alles om ons heen beïnvloedt. In het verleden hadden mensen maar één optie bij het kiezen van hoe ze hun huizen en eigendommen moesten verlichten, gloeilampen. LED-lampen worden nu gebruikt voor decoratieve of accentverlichting, spoorverlichting, vakantieverlichting, buitenverlichting, schijnwerpers en voor retrofitlampen om traditionele lampen in bepaalde verlichtingsarmaturen te vervangen. Met zo'n laag profiel kunnen bedrijven meer verlichtingstechnologie inpassen in standaardverlichtingsoplossingen van dezelfde grootte.

Dit geldt met name als het gaat om bewegingsdetectielampen die alleen oplichten als ze een warmtesignatuur detecteren en kort daarna uitgaan. Als een LED-lamp een L70-classificatie heeft op 30.000 uur, betekent dit dat een lamp die 30.000 uur oud is 70% van het licht produceert dat hij produceerde toen hij nieuw was. Om een waterdichte afdichting op de aansluitingen op uw lampen te creëren, begint u met het wikkelen van de met lijm beklede warmtekrimpbare tape rond uw verlichting en connector; vergelijkbaar met hoe u elektrische tape zou aanbrengen.