Verbruiken led-buitenverlichting veel elektriciteit?

Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen. Nee, LED-buitenlampen verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan normale lampen. LED-lampen zijn zelfs zo energiezuinig dat ze 15% minder elektriciteit verbruiken dan normale lampen.

Laagspannings-LED-buitenverlichting verbruikt slechts 15 tot 20 procent van de elektriciteit die we gebruiken met halogeen- of gloeilampen. Dit betekent veel lagere energierekeningen. Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen, LED-lampen verbruiken ook heel weinig elektriciteit in vergelijking met traditionele gloeilampen. LED-stripverlichting verbruikt niet veel elektriciteit.

Deze striplampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele gloeilampen. Over het algemeen laten ze een goedkopere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk achter vanwege hun energiezuinige ontwerp. Goede buitenverlichting kan de veiligheid vergroten door ook wandelpaden en mogelijke obstakels te verlichten, dat anders kan resulteren in een enorme verkeerschaos, Enkele andere voordelen van het installeren van LED-gebiedsverlichting, waaronder LED-schemering tot dageraad lichten met fotocel, zijn onder meer,. Dit wattage is sterk afhankelijk van het specifieke product, omdat meer energiebewuste striplampen zeer weinig elektriciteit nodig hebben, terwijl heldere, volledig uitgeruste lampen bijna evenveel elektriciteit kunnen verbruiken als een conventionele lamp.

Veel mensen geloven dat LED-schemering tot zonsopgang meer lumen gebruiken, maar dit is helemaal verkeerd, aangezien tuinlicht veel minder watt gebruikt om maximale helderheid te produceren. Het elektriciteitsverbruik door buitenverlichting is afhankelijk van verschillende factoren, vooral het type lampen dat wordt gebruikt. Vervolgens geef ik u een concreter idee van hoe de marktprijs eruitziet voor verschillende soorten LED-stripverlichting en hoeveel u eraan kunt uitgeven wanneer het tijd is om uw elektriciteitsrekening te betalen. Als u begrijpt hoeveel elektriciteit kerstverlichting verbruikt, kunt u plannen welke lampen het beste bij uw huis passen en beter anticiperen op uw energierekening.

Nu we hebben vastgesteld dat led-verlichting buitengewoon energiezuiniger is dan traditionele verlichting, wil ik de voordelen uiteenzetten die stripverlichting met een LED-ontwerp u kan bieden. Landschapsverlichting met LED-lampen verbruikt een fractie van de energie die halogeenlampen doen en kan veel minder kosten. Tegenwoordig worden de meeste buitenverlichting geleverd met vooraf geïnstalleerde fotocelopties die voornamelijk worden gebruikt om de buitenverlichting bij zonsopgang uit te schakelen en weer aan te zetten bij zonsondergang. Veel typische, moderne landschapsverlichtingssystemen maken gebruik van LED-lampen, die ongeveer 15% efficiënter zijn dan de oude halogeen- of gloeilampen.

Deze 55w LED-buitenlamp is een van de beste lampen die u kunt overwegen om in de tuin te installeren, deze lampen leveren bijna 7000 lumen en kunnen zelfs een gloeilamp van 250 watt vervangen, wat een betere verlichting betekent tegen de meest gereduceerde tarieven. Beveiligingsverlichting buitenshuis is effectief als er mensen, buren, voetgangers of politie zijn om verdachte activiteiten daadwerkelijk te zien. Maar het LED-systeem zou slechts een transformator van 250 watt nodig hebben en dat biedt later voldoende ruimte voor extra verlichting. LED's zijn zowel energie- als kostenefficiënt, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor traditionele halogeen- of gloeilampen voor buitenverlichting.

Hoewel deze factoren ervoor kunnen zorgen dat de kosten van buitenverlichting fluctueren, zullen de kosten van LED-verlichting altijd lager zijn dan de kosten van normale gloeilampen.