Verbruiken led-buitenverlichting veel elektriciteit?

Laagspannings-LED-buitenverlichting verbruikt slechts 15 tot 20 procent van de elektriciteit die we gebruiken met halogeen- of gloeilampen. Dit betekent veel lagere energierekeningen. Over het algemeen verbruiken LED-lampen minder elektriciteit en gaan ze langer mee dan gloeilampen of CFL-lampen. Deze EarthEasy-grafiek geeft een overzicht van het elektriciteitsverbruik en de kostenbesparingen van LED's en toont duizenden dollars aan besparingen van meer dan 25.000 uur wanneer u overschakelt van gloeilampen naar LED-lampen.

De Dauer-units hebben meerdere spanningskranen, wat betekent dat u een output van 11, 12, 13, 14 of 15 volt kunt krijgen, afhankelijk van waar u het circuit op aansluit. Dit is handig om de prestaties op grote systemen aan te passen. Ik heb de lichten getest op 12 en 15 v-uitgangen om te zien of er een verschil was in stroomverbruik - maar de resultaten waren bijna identiek, dus ik heb maar één testspanning die hier wordt gerapporteerd om de resultaten duidelijk te houden. De elektriciteit die door een gloeilamp wordt gebruikt, wordt gemeten in kWh.

Een LED-lamp verbruikt 127,5kWh gedurende zijn levensduur van 15.000 uur. Gloeilampen die 15.000 uur worden gebruikt (voor theoretische doeleinden; een gloeilamp kan niet zo lang meegaan) verbruiken 900 kWh elektriciteit. Ik heb een artikel over het onderwerp slimme verlichting en het energieverbruik ervan terwijl het licht uit is, aangezien je het hebt over op afstand bediende LED-strips, neem ik aan dat ze slim zijn, dus bekijk het hier. Veel typische, moderne landschapsverlichtingssystemen maken gebruik van LED-lampen, die ongeveer 15% efficiënter zijn dan de oude halogeen- of gloeilampen.

Zoals eerder vermeld, verbruiken LED-lampen in de loop van de tijd aanzienlijk minder energie in vergelijking met gloeilampen en spaarlampen. De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht. Tegen 2035 wordt verwacht dat de meeste verlichtingsinstallaties LED-technologie zullen gebruiken, en de energiebesparing door LED-verlichting zou tegen 2035 jaarlijks 569 TWh kunnen bedragen, wat overeenkomt met de jaarlijkse energieproductie van meer dan 92 1.000 MW-energiecentrales. Volgens het ministerie van Energie hebben LED-lampen verschillende unieke kenmerken waardoor ze heel anders zijn dan gloeilampen en andere, nieuwere opties zoals compacte fluorescentielampen (CFL's).

Landscape Lighting Pro uit Utah, gevestigd in Sandy, bedient klanten in de woonwijken van Utah, waaronder Salt Lake City, Park City, Draper en Holladay. LED's verbruiken veel minder elektriciteit dan gloeilampen, en decoratieve LED-lichtsnaren zoals kerstboomverlichting zijn niet anders. Ik weet dat ik het had over algemene gloeilampen, maar het komt erop neer dat dezelfde kenmerken van toepassing zijn op LED-stripverlichting. Als u LED-lampen van hoge kwaliteit wilt die perfect bij uw inrichting passen, hoeft u niet verder te zoeken dan LED Lights Unlimited.

LED is een zeer energiezuinige verlichtingstechnologie en heeft het potentieel om de toekomst van verlichting in de Verenigde Staten fundamenteel te veranderen. Het aantal lampen dat je hebt, het soort lampen dat je hebt, en de kosten van elektriciteit van je exacte nutsbedrijf spelen allemaal een rol. LED, afkorting voor „light-emitting diode”, verlichting is een van de meest energiezuinige verlichtingsopties die momenteel beschikbaar zijn.