Verbruiken led-snaarlampen veel elektriciteit?

LED-stripverlichting verbruikt niet veel elektriciteit. Deze striplampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele gloeilampen. Over het algemeen laten ze een goedkopere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk achter vanwege hun energiezuinige ontwerp. Uw schermgrootte en keuze van lampen, of het nu gaat om gloeilampen of LED, hebben de meeste invloed op uw energierekening.

Een reeks van 100 tellen gloeilampen werkt bijvoorbeeld op 40 watt, terwijl een telling van 70 mm groothoek-LED's in totaal ongeveer 4,8 watt is. Omdat het wattage van een gloeilamp 80-90% meer is dan het LED-wattage, kunnen de kosten voor het voeden van een gloeilamp tot 90x hoger zijn dan het voeden van een LED. LED-lichtslangen verbruiken ongeveer 1 watt per voet verlichting. Een gloeilamp daarentegen verbruikt 3 watt per voet.

LED-lichtslangen hebben ook een langere levensduur, ongeveer vier keer de levensduur van hun gloeilampen. Door LED-verlichting te gebruiken en uw verlichting op een geautomatiseerd schema te zetten, kunt u de kosten van vakantieverlichting verlagen om een minimale impact te hebben op uw elektriciteitsrekening. Het ministerie van Energie meldt dat de hoeveelheid energie die wordt gebruikt om een enkele gloeilamp aan te steken voldoende is om twee 24-voet LED-snaarlampen van ongeveer 1.490 LED's van stroom te voorzien. Hoewel, daar vindt u waarschijnlijk de meeste lichten in één nabije omgeving, aangezien sommige huwelijksfeesten de hele locatie in fonkelende lichten zullen draperen.

De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht. Als u een Griswoldiaans winterwonderland plant, blijf lezen om meer te weten te komen over de kosten en energiebesparingen van LED-lampen en lichtsnaren. Hoewel traditionele snaarlampen en decoratieve lampen in veel huizen een nietje zijn, kunnen ze aanzienlijke hoeveelheden energie verbruiken. Nu, aangezien er 700 lichten nodig zijn om een 7ft boom te vullen, 1.000 voor een 10ft boom en maar liefst 2.000 voor een 12ft boom, nemen de kosten van verlichting aanzienlijk toe.

En als laatste opmerking, onthoud gewoon dat in plaats van oude lichten weg te gooien terwijl u ze vervangt, controleer of een bedrijf of organisatie in uw omgeving een recyclingprogramma voor kerstverlichting heeft. Bij het vergelijken van kerstversieringen voor buiten gebruikt de typische lichtgebruiker 1 tot 3 kransen, een slinger en in totaal ongeveer 10 snaren om hun buitenbomen in te pakken. Hiermee kun je grote muren versieren in een fractie van de tijd die nodig is om traditionele lampen op te zetten, waardoor ze enkele van de beste LED-kerstverlichting voor buiten zijn voor iedereen die de festiviteiten met een minimum aan gedoe wil beginnen. Verder, als je veel lampen opsteekt, gebruik dan lampen die inherent energiezuinig zijn, zoals LED-lampen.

Maar wat als je gewoon duizend lichtjes rond je kerstboom hangt, of een paar honderd lichtslingers door je tuin drapeert? Als u de juiste soorten lampen kiest, merkt u nauwelijks de maandelijkse kosten die ze oplopen in het elektriciteitsverbruik. En dit rapport richtte zich alleen op het stroomverbruik van kerstverlichting, voeg Halloween-verlichting toe, Thanksgiving-lichten en snaarlampen die worden gebruikt voor dagelijkse binnen- en buitendecoratie, en de hoeveelheid verbruikt stroom stijgt nog meer.