Hoeveel elektriciteit verbruikt een led-buitenlamp?

Het gemiddelde 20 lichte buitenverlichtingssysteem met 35 Watt lampen is gelijk aan 700 Watt op een halogeensysteem. Een gelijk aantal lampen in een vergelijkbaar LED-buitenverlichtingssysteem met 7 Watt lampen verbruikt slechts 140 Watt. Uw schermgrootte en keuze van lampen, of het nu gaat om gloeilampen of LED, hebben de meeste invloed op uw energierekening. Een reeks van 100 tellen gloeilampen werkt bijvoorbeeld op 40 watt, terwijl een telling van 70 mm groothoek-LED's in totaal ongeveer 4,8 watt is.

Omdat het wattage van een gloeilamp 80-90% meer is dan het LED-wattage, kunnen de kosten voor het voeden van een gloeilamp tot 90x hoger zijn dan het voeden van een LED. Een gloeilamp produceert 10 tot 20 lumen per watt, terwijl CFL's ongeveer 60 lumen per watt produceren. Een gloeilamp van 60 watt kan 600 lumen produceren. Een LED kan meer dan 800 lumen lichtopbrengst produceren terwijl hij slechts 10 watt vermogen verbruikt.

Het aantal lampen dat je hebt, het soort lampen dat je hebt, en de kosten van elektriciteit van je exacte nutsbedrijf spelen allemaal een rol. Omdat buitenverlichting voor langere tijd moet worden verlicht, zijn LED's populair en wenselijk. LED is een steeds populairder verlichtingsalternatief voor een breed scala aan residentiële en commerciële toepassingen. Hoeveel elektriciteit de buitenverlichting verbruikt, hangt echter af van het type en de omvang van uw buitenopstelling.

Omdat lampen op zonne-energie zonne-energie (zonlicht) gebruiken om zichzelf overdag op te laden, is het volkomen logisch om ze te gebruiken voor buitenverlichting en ze de hele avond verlicht te houden. Naast LED-lampen winnen ook lampen op zonne-energie aan populariteit vanwege hun energie-efficiëntie. Als u begrijpt hoeveel elektriciteit kerstverlichting verbruikt, kunt u plannen welke lampen het beste bij uw huis passen en beter anticiperen op uw energierekening. Als u LED-lampen van hoge kwaliteit wilt die perfect bij uw inrichting passen, hoeft u niet verder te zoeken dan LED Lights Unlimited.

Degenen die zwaar versieren met Kerstmis, bekleden vaak het dak en rijden weg met kerstverlichting, voegen een krans toe aan de voordeur, schetsen de loopbrug met verlichte bomen en wikkelen ook een tot twee bomen met lichten. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een gemiddelde LED-schijnwerper die tot 20 jaar meegaat voordat u deze door een nieuwe moet vervangen. Dat gezegd hebbende, zijn algemene schattingen voor de kosten van buitenverlichting nog steeds nuttig om de verwachtingen te beheren. LED-lichtsnaren hebben een lange weg afgelegd sinds hun introductie en zijn verkrijgbaar in een breed spectrum van levendige kleuren.

De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht.