Branden led-buitenlampen uit?

Dit is een veel voorkomende vraag die consumenten stellen, maar je hebt geluk ???? LED-lampjes branden niet door. Sterker nog, er is geen manier om dit te laten gebeuren. LED-lampen kunnen niet doorbranden omdat er geen gebruik wordt gemaakt van warmte zoals bij gloeilampen, of gassen om uit te branden of draden om op te branden. Simpel gezegd, goed vervaardigde LED-lampen gaan extreem lang mee en kunnen 24 uur, 7 dagen per week blijven branden.

Dit komt omdat LED's, in tegenstelling tot conventionele soorten licht, minimale hoeveelheden warmte produceren, wat betekent dat ze waarschijnlijk niet oververhit raken of in brand steken. Door ervoor te kiezen om LED-lampen te gebruiken, helpt u het milieu te sparen en bespaart u onderweg een beetje geld, maar ondanks wat u misschien is verteld, hebben LED-lampen een eindige levensduur en zijn er factoren die het einde daarvan kunnen versnellen. Deze lampen hebben nieuwere bedrading nodig en daarvoor moet een elektricien worden ingehuurd om de bedrading te vervangen, en dit kan duur zijn, kost waarschijnlijk meer dan de besparingen die LED-lampen opleveren, dus als u een buitenverlichtingssysteem wilt installeren, kunt u misschien beter meteen LED-bedrading laten installeren. de vleermuis en als je niet over de juiste verlichting beschikt, moet je deze laten upgraden voordat je LED-lampen installeert.

Deze garanties zijn enigszins nuttig, maar ze dekken over het algemeen alleen de kosten van het vervangen van het specifieke LED-licht, dus het falen van een enkele LED-lamp is misschien niet de moeite waard om door de nodige hoepels te springen om een garantieclaim in te dienen. Het gebied, de toepassing, de stroom, de temperatuur, de gebruiksfrequentie en zelfs de manier waarop een LED-lamp wordt gebruikt, kunnen de levensduur van de lamp beïnvloeden, dus hoewel fabrikanten vaak een geschatte levensduur op de verpakking geven, moet dit niet als de exacte meting worden beschouwd. Gelukkig heeft de technologische vooruitgang ons een reeks andere verlichtingsopties opgeleverd, waaronder LED's. De LED blijft functioneren en de levensduur wordt verminderd met de hoeveelheid tijd dat het licht aan was, ongeacht het aantal keren dat het werd uitgeschakeld en weer aan.

Uw verlichtingssysteem is veel meer dan alleen de lichten, maar het belangrijkste en meest zichtbare onderdeel is de gloeilamp. Afhankelijk van het product kan een LED-lamp fabrieksgarantie hebben of garanderen dat de lamp een bepaalde tijd meegaat. In feite is de enige echte manier voor een fabrikant van LED-lampen om de exacte levensduur van elke lamp te kennen, ongeacht het gebruik, geplande veroudering. Van kerstverlichting tot stripverlichting, ongeacht in welke vorm je ze koopt, LED-lampen zijn ideaal voor langdurig gebruik.

LED-verlichting is revolutionair, niet alleen vanwege de energie-efficiëntie, maar ook de indrukwekkend lange levensduur. Hoewel een oude dimmerschakelaar een tijdje kan werken en een standaard LED-lamp technisch nog steeds kan dimmen, zult u op een gegeven moment problemen tegenkomen met hoge zoemende of zeurende geluiden, flikkering en voortijdige doorbranden van gloeilampen. Veel factoren kunnen de werkelijke levensduur van de LED beïnvloeden, waaronder intense hitte, een hoge gebruiksfrequentie en het gebruik van het LED-licht op een hogere stroom dan bedoeld. Dit verkort de levensduur van de lamp, maar het kan er ook voor zorgen dat de lamp en het LED-circuit oververhit raken en doorbranden.

In plaats van gloeilampen zo regelmatig te verbruiken als veel andere huishoudelijke benodigdheden, maken LED's het mogelijk om een lamp te installeren en deze jaren en jaren te laten staan - meer als een oven of dakbedekking. LED-verlichting helpt ons om grote vooruitgang te boeken op het gebied van energie-efficiëntie, en het heeft veel potentieel om handiger en esthetisch aantrekkelijker te zijn dan de verlichting van het Edison-tijdperk.