Hoeveel elektriciteit gebruiken led-snaarlampen voor buiten?

De buitenlichtslingers zijn een stuk groter (zodat ze gemakkelijk te zien en te bewonderen zijn door de buren) en verbruiken daardoor meer energie. Een streng van 100 grote feestelijke lampachtige lampen verbruikt 500 watt energie en als je je hele huis wilt bedekken, heb je misschien ergens tussen de 10 en 20 strengen nodig. Dus, hoeveel elektriciteit gebruiken ze? Tegenwoordig gebruiken de meeste snaarlampen LED's. Het verschil met traditionele gloeilampen is enorm.

LED-lampen verbruiken meer dan zes keer minder dan een traditionele gloeilamp. Daarom hoeft deze duurzame optie van kerstverlichting u geen fortuin te kosten. Ik heb een artikel over het onderwerp slimme verlichting en het energieverbruik ervan terwijl het licht uit is, aangezien je het hebt over op afstand bediende LED-strips, neem ik aan dat ze slim zijn, dus bekijk het hier. LED-lichtsnaren hebben een lange weg afgelegd sinds hun introductie en zijn verkrijgbaar in een breed spectrum van levendige kleuren.

Deze lampen moeten buitenshuis worden gebruikt om kerstbomen, balustrades en feestelijke decoraties te verlichten. Als u een Griswoldiaans winterwonderland plant, blijf lezen om meer te weten te komen over de kosten en energiebesparingen van LED-lampen en lichtsnaren. De Indiana University of Pennsylvania ontdekte dat LED-lampen 80-90% van hun energie omzetten in licht, terwijl gloeilampen slechts ongeveer 10-20% van hun energie omzetten in licht. Deze kosten kunnen snel oplopen, aangezien een gemiddeld huishouden ongeveer 20.000 lampen gebruikt om het huis te verlichten.

Verder, als je veel lampen opsteekt, gebruik dan lampen die inherent energiezuinig zijn, zoals LED-lampen. LED-lampen gebruiken zes keer minder wattage van gloeilampen, wat zich vertaalt in ongeveer zes keer lagere kosten. U kunt kiezen tussen modellen die tot één kleur of meerdere kleuren oplichten, knipperen of constant licht uitstralen. CFL's hebben een levensduur van slechts 10.000 uur - een enorme sprong van gloeilampen, maar LED-lampen laten ze verslaan in levensduur en andere gebieden.

Als u LED-lampen van hoge kwaliteit wilt die perfect bij uw inrichting passen, hoeft u niet verder te zoeken dan LED Lights Unlimited. Ik weet dat ik het had over algemene gloeilampen, maar het komt erop neer dat dezelfde kenmerken van toepassing zijn op LED-stripverlichting. Een reeks minilampen die je in elke supermarkt kunt vinden, verbruikt ongeveer 25 watt, terwijl een streng van 100 grote feestelijke lampachtige lampen 500 watt verbruikt en een reeks van 100 ijspegellampen ongeveer 5500 watt energie verbruikt.