Lopen led-lampen uw elektriciteitsrekening omhoog?

Simpel gezegd, ja, als u meer stripverlichting op een circuit aansluit, verhoogt u het elektriciteitsverbruik. Het vermogen wordt gemeten in verbruik per meter, dus hoe meer meters je toevoegt, hoe meer je verbruikt. LED-stripverlichting verbruikt niet veel elektriciteit. Deze striplampen verbruiken aanzienlijk minder energie dan conventionele gloeilampen.

Over het algemeen laten ze een goedkopere elektriciteitsrekening en een kleinere ecologische voetafdruk achter vanwege hun energiezuinige ontwerp. Een krachtige LED-kweeklamp verbruikt veel elektriciteit. Maar het gebruikt minder dan andere vormen van licht die je dezelfde output geven. Als gevolg hiervan hebben LED-striplampen aanzienlijk minder elektriciteit nodig om dezelfde hoeveelheid licht te produceren als fluorescerende of gloeilampen.

We hebben dus vastgesteld dat een LED-lamp niet veel elektriciteit verbruikt in vergelijking met oudere technologieën. Naast de energie-efficiëntie en het milieuvriendelijke ontwerp dat ik al heb besproken, zorgen LED-lampen ook voor een meer aanpasbaar en gepersonaliseerd kleursysteem voor de verlichting van uw kamers. led-verlichting werkt door het grootste deel van zijn energieopbrengst om te zetten in licht in plaats van warmte, terwijl conventionele verlichting een warmte-intensieve benadering gebruikt. Ik weet dat ik het had over algemene gloeilampen, maar het komt erop neer dat dezelfde kenmerken van toepassing zijn op LED-stripverlichting.

Om deze kamer voldoende te verlichten, gebruikt u een LED-lamp van 18W, of een 23W CFL-lamp, of een 36W TL-buis, of een 100W gloeilamp. De meest efficiënte lampen die momenteel op de markt zijn, zijn lampen die COB-LED's gebruiken en lampen die kwantumborden gebruiken. Financieel is het misschien niet de moeite waard om dure LED-lampen te kopen met een aanzienlijk hogere levensduur, terwijl het tegelijkertijd milieuvriendelijker kan zijn. Over het algemeen is LED-verlichting een geweldige optie voor energiebesparing en veel beter dan de oude gloeilampen.

Volgens deze bron zijn LED-lichtbronnen 90% efficiënter in hun elektriciteitsverbruik dan klassieke gloeilampen. Het gebruik van lampen die niet te veel elektriciteit verbruiken, is voor veel mensen een van de belangrijkste aspecten van verlichting. Dit wattage is sterk afhankelijk van het specifieke product, omdat meer energiebewuste striplampen zeer weinig elektriciteit nodig hebben, terwijl heldere, volledig uitgeruste lampen bijna evenveel elektriciteit kunnen verbruiken als een conventionele lamp. In koude klimaten moet u mogelijk uw kweekruimte verwarmen, als u LED-verlichting voor de tuinbouw gebruikt, omdat u de warmte van de HID-lampen verliest.

De sleutel is om een LED-groeilicht te krijgen die eigenlijk het ideale spectrum voor planten heeft, terwijl het ook zeer efficiënt is. Vanwege deze verschillende ontwerpfilosofieën kan de prijsklasse voor een LED-striplichtopstelling zeer variabel zijn. Een groot voordeel van LED is dat u het exacte spectrum kunt krijgen dat u wilt en dat de beste fabrikanten hun lampen hebben afgestemd op het perfecte spectrum voor plantengroei.